Arshavin'in menajeri konuştu

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Rus yıldız Andrei Arshavin konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Arshavin menajeri önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın çok yönlü orta saha arayışları çerçevesinde listesinde yer alan isimlerden bir tanesi olan Andrei Arshavin'in menajeri Dennis Lachster, Rus futbolcunun şu anda futbol yaşantısına Arsenal'de devam edeceğine inandığını söyledi.

Daha Galatasaray'la ilgili yorum yapmayacağını belirten İsrailli menajer, Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını bu kez yanıtladı ve Arshavin'le ilgili dedikoduları takip etmediğini; ancak Rus futbolcunun Galatasaray'ın gündeminde yer alan genç ve yetenekli futbolculardan bir tanesi olabileceğini ifade etti.

ARSHAVIN LİSTEDEKİ İSİMLERDEN BİR TANESİ OLABİLİR


Sarı kırmızılı yetkililerin Arshavin için kendisiyle temas kurmadıklarını yineleyen Lachster, "Türk basınını çok fazla takip edemiyorum. Ama eminim Galatasaray'ın gündeminde pek çok futbolcu vardır. Arshavin'de bunlardan bir tanesindir. Elbette bunlardan bir tanesi bu yaz döneminde Galatasaray'a transfer olabilir. Ancak ben Arshavin hakkında ortada bir teklif olmadan yorum yapamam” diye konuştu.

Lacshter,"Arsen Wenger'in Arshavin'e bakış açısı nedir? Arsenal'da devam edecek mi?” sorusuna ise "Zaman gösterecek. Yorum yapamam; ama Andrei, yeni sezon için inançlı gözüküyor. Ama olabilecekleri önceden kestiremeyiz. Zamanla görürüz” dedi.

Dennis Lachster,"Rusya'dan Zenit ya da Anzhi'den teklif aldınız mı?” şeklindeki soruyu ise"yorum yok” demekle yetindi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları