Aslan 10'u arıyor!

Galatasaray'da orta sahaya 'şef' aranıyor. Adaylar arasında Wesley Sneijder de bulunuyor. İşte ayrıntılar...

Ara transfer döneminde kadrosuna önemli takviyeler yapmaya hazırlanan Galatasaray'ın '10 numara' oyuncu çıkarmasında adaylar netleşmeye başlıyor.

Bu konuda teknik direktör Fatih Terim'e tam yetki veren Başkan Ünal Aysal, transfer için kesenin ağzını açtı. Hata yapmak istemeyen ve çalışmalarını titizlikle sürdüren sarı-kırmızılıların hangi oyuncuyu alacağı merakla bekleniyor.

Wesley Sneijder ve Diego isimlerinin ön plana çıktığı sarı-kırmızılılarda Brezilya'dan da bazı futbolcular gündeme gelmeye başladı. Claudio Taffarel aracılığıyla birçok Sambacının adı Galatasaray ile yanyana yazılırken, somut adımların önümüzdeki günlerde atılacağı ifade edildi.

Sarı-kırmızılı ekibin Sneijder konusunda henüz kararını kesin olarak vermediği ve bu oyuncunun transferi için sıcak gelişmelerin yaşanabileceği öğrenildi.

Galatasaray'ın yanı sıra Schalke 04, AC Milan, PSG ve Manchester United'ın gündemine gelen Hollandalı futbolcu kısa bir süre önce yaptığı açıklamada Tottenham'a gideceği iddialarını yalanladı.

GALATASARAY'DAN SNEIJDER AÇIKLAMASI! TIKLAYIN...

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları