Aslan bu kez gecikmeyecek

Galatasaray, bu kez elini çabuk tutacak. Gündemde Bursa'dan Emre Taşdemir, Gaziantep'ten Muhammet Demir ve Gençler'den Ahmet Çalık var.

Geçtiğimiz dönemde ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş’a birçok Türk yetenek kaptıran Galatasaray’da büyük bir pişmanlık yaşanıyor. Ya bütçe darlığından ya da işlerin ağır tutulmasından kaynaklanan hatalarla; Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Ozan Tufan, Alper Potuk, Hasan Ali Kaldırım ve Olcay Şahan gibi futbolcular kadroya dahil edilemedi. Sarı-Kırmızılılar bu kez fırsatı kaçırmak istemiyor. Bu doğrultuda gündeme alınan isimlerden biri Bursaspor forması giyen 20 yaşındaki sol bek Emre Taşdemir. Forvet hattına düşünülen oyuncu ise Gaziantepspor’un 23 yaşındaki golcüsü Muhammet Demir. Ayrıca savunma hattı için de Gençlerbirliği’nin 21 yaşındaki stoperi Ahmet Çalık’ın adı geçiyor.

Selçuk & Burak örneğif

Birkaç sezon önce Selçuk İnan ve Burak Yılmaz, daha öncesinde de Hakan Balta gibi milli takımda iskeleti oluşturan isimleri renklerine bağlayan Galatasaray’da hedef, bu havuzu olabildiğince geniş tutmak.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları