Aslan, yıldızlarını görücüye çıkarıyor

Bu sezon Şampiyonlar Li-gi'nde başarılı olmak için güçlü bir kadro kuran Galatasa-ray'ın yeni yıldızları nihayet sahaya iniyor.

Yeni sezon öncesi hazırlık kamp programında sıkıntılar yaşayan Sarı-Kırmızılı ekip, 12 günde 3 hazırlık maçı ile Süper Kupa Finali'nde de Fenerbahçe karşısında boy gösterecek. Sezona Avusturya'da kamp yaparak başlayan Cim Bom, tek hazırlık maçında zayıf rakibi Kirchbichl'i 11-0 yenmişti. Teknik Direktör Fatih Terim, ikinci özel sınavın güvenlik sebebiyle iptal edilmesi üzerine kafasındaki ilk 11'i ve oyun sistemini Endonezya'daki Java Cup'ta oynanacak Tottenham ve Endonezya Milli Takımı maçlarında sahaya yansıtmayı planlıyordu. Ancak uçak krizi sebebiyle bu turnuvaya gidemeyen Sarı-Kırmızılılar, hazırlıklarını Florya Tesisleri'nde sürdürmek zorunda kaldı. Bu süre içinde güçlü bir takımla özel maç ayarlayamayan Cim Bom, basına kapalı yapılan karşılaşmalarda İstanbulspor'u 5-0, ardından da Konya Torku Şekerspor'u 6-1'le geçti.

G.Saray, bu sezon ilk ciddi hazırlık maçını ise yarın Slo-venya'da NK Olimpija Ljubljana ile yapacak. Sarı-Kırmızılı takımın yeni yıldızları Hamit Altıntop, Burak, Umut ve Dany, bu karşılaşmada forma giyecek. Terim'in talebeleri, ikinci hazırlık maçında ise İzmir Atatürk Stadı'nda İtalya'nın güçlü temsilcisi Lazio'nun karşısına çıkacak. Sarı-Kırmızılılar, bu sezon ilk kez Türk Telekom Arena'ya 8 Ağustos'ta Terim'in eski takımı Fiorentina ile ayak basacak. Bu karşılaşmalarda kafasındaki kadroyu ve oyun sistemini belirleyecek olan Terim, 12 Ağustos'ta oynanacak Süper Kupa Finali'nde Fenerbahçe karşısında tam kadro çıkacak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları