Aslan'da forvet sıkıntısı

Galatasaray’da Rize maçında kırmızı kart gören Umut, Antalya’ya karşı yer alamayacak. Burak’ın da milli takımdan gönderilmesi endişe oluşturdu. Sağlık heyeti, 30 yaşındaki golcünün lige yetişmesi için çalışmalarına hız verdi...

Galatasaray'da 21 Kasım’da oynanacakAntalyaspor maçı öncesi fotvet hattı için seferberlik başlatıldı. Sarı-Kırmızılılar’ın Çaykur Rizespor ile yaptığı maçta kırmızı kart gören Umut Bulut, Antalya maçında sahadaki yerini alamayacak.

Diğer golcü Burak Yılmaz’ın ise fiziksel olarak yeterli hale gelebilmesi için A Milliler’inKatar veYunanistan ile yapacağı hazırlık maçlarının aday kadrosundan çıkarılarak geri gönderilmesi endişe oluşturdu. 30 yaşındaki golcü, 5. haftada oynananTrabzon maçındaki sakatlığı sonrası 8. haftada Gençlerbirliği karşısında aldığı 7 dakikalık süreyle sahalara dönmüş, ÇaykurRizespor ile deplasmanda yapılan maçta 90 dakika mücadele etmişti.

FİZİK KAPASİTESİ ARTIRILACAK

Sağ arka adalesindeki sakatlık sonrası geri dönen oyuncunun tedirgin tavırlarının teknik heyetin de dikkatini çektiği belirtildi. Sağlık heyeti, yeni bir sakatlık yaşanmaması için Burak ile yakından ilgilenecek. Performans uzmanları da yıldız golcünün fiziksel kapasitesini kademeli olarak artırmayı amaçlıyor. Oyuncunun koşularda sıkıntı yaşamaması için kendisine özel program verilecek.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları