Avrupa G.Saray'ı konuşuyor!

Wesley Sneijder'in Galatasaray'a transferi Avrupa basınında yer almaya devam ediyor. İşte bazı yorumlar...

Galatasaray'ın Wesley Sneijder transferi Avrupa basınının gündeminden düşmüyor.

Daha önce haberlerimizin çok az çıktığı ya da ufak görüldüğü İngiliz futbol sitelerinde bu kez Galatasaray, gösterişli bir şekilde kendisine yer buldu. Ada'nın önemli gazetelerinden Daily Mail'in sitesinde, geniş olarak Sneijder'in çılgınca karşılanmasına vurgu yapıldı. Haberin altında yapılan yorumlar ise gurur vericiydi. En dikkat çeken yorum, Wesley Sneijder'in Liverpool'u seçmemesiyle ilgili olandı.

'POP STAR GİBİ GİTTİ'

Bununla ilgili olarak, "Niçin bu transfere herkes şaşırıyor. Galatasaray, şu an Liverpool'dan daha büyük bir kulüp. Her yıl orta sırada mücadele etmeyi kim ister ki!" denildi. Bunun dışında, "Galatasaray, harika taraftarlara sahip. Buraya hayran olacaktır", "Sneijder, Türkiye'ye bir pop star gibi gitti. Galatasaray Devler Ligi'nde ama Liverpool buradan uzak", "Sneijder, dünyanın en iyi oyuncularından biri" ifadeleri kullanıldı.

İSPANYOLLAR HAYRAN KALDI

İspanya'da Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Marca ve AS gazeteleri, daha önce İspanyol devinin formasını giyen Wesley Sneijder'in Galatasaray'a gidişine sayfalarında önemli derecede yer verdi. Marca, "Real'in eski yıldızlarından Sneijder, artık Galatasaray'ın başarısı için elinden geleni yapacak" derken, AS ise havalimanındaki coşkulu karşılamanın resmini koyarak, "İstanbul'da, Sneijder çılgınlığı" diye yazdı.

UEFA'NIN MANŞETİNE ÇIKTI!

Dün Avrupa'da birçok internet sitesinde Sneijder başroldeydi. UEFA'nın resmi internet sitesi de Galatasaray'ın Hollandalısını manşete taşıdı.

GERARD'IN İSTEDİĞİ SNEIJDER İSTANBUL'DA

The Sun: Gerrard'ın Liverpool'da görmek istediği Sneijder, G.Saray'la anlaştı. 28 yaşındaki Hollandalı oyuncu ‘G.Saray'a transfer olduğum için mutluyum'' dedi.
BBC: İki hafta önce transfer çalışmalarına başlayan Türk devi, Hollandalı oyun kurucuyla her konuda anlaşmaya vardığını duyurdu.
The Telegraph: Sneijder ve menajeri Soren Lerby, İtalya'da görüştükleri Lutfi Arıboğan'la 3.5 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya vardı.
Mirror: Mutsuz Hollandalı, Türk devi G.Saray'a transfer oldu.
MaIl Online: Sneijder nihayet Inter'den ayrıldı. Hollandalı oyuncunun Liverpool yerine Galatasaray'a gitmesi Gerrard'ı mutlu etmeyecek.
Bleacher Report: Inter, Sneijder'i sattı.
Football Italia: Wesley Sneijder, Inter'den Galatasaray'a 7.5 milyon Euro'ya transfer oldu.”
Metro.co.uk: Sneijder, G.Saray'a transfer olarak Liverpool'un umutlarını söndürdü.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları