Aybaba'dan ilginç açıklama

Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba, Ricardo Quaresma'yı sarı-kırmızılı ekibimize vermek istiyor ancak ilginç bir transfer isteği var

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, yaklaşık bir aydır spor kamuoyunda tartışma konusu olan 'Baros - Quaresma' konusuna son noktayı koydu, takasa "Hayır" demediğini ancak bunun Milan Baros olmasının mümkün olmadığını dile getirdi.

Milliyet'in haberine göre; Takas olayının kendisi dışında geliştiğine de dikkat çeken tecrübeli teknik adam, "Kesinlikle Baros olmaz. O zaman, versinler Umut'u, alsınlar Quaresma'yı... Ya da bizim istediğimiz bir oyuncu da olabilir. Ama Baros asla" diyerek tepkisini dile getirdi.

Umut'un Galatasaray'da kiralık olarak oynadığını bilen Aybaba, sarı-kırmızılıların son dönemdeki yıldızı gibi bir değer karşılığında bu transferin gerçekleşebileceğini dile getirdi.

AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Beşiktaş'ın Salı günü Milan Baros konusunda yaptığı açıklama çeşitli tartışmaları da beraberinde getirdi. Transferi yalanlayan siyah beyazlılar ayrıca, "Yönetim Kurulumuz ve Teknik Heyetimizin ortak kararı gereği, bu konu gündemimizden düşmüştür." sözlerine de yer verdi.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları