Aydınlıktan karanlığa

Galatasaray'ın uzun yıllardır büyük umutlar beslediği ismin hala istenilen seviyeye ulaşmaması teknik ekibi düşündürüyor. İşte ayrıntılar...

Galatasaray'ın son yıllarda yetiştirdiği en büyük yetenek adaylarından biri olarak gösterilen Aydın Yılmaz'ın takımdaki geleceği hakkındaki belirsizlik sürüyor.

Süper Lig'de 5 sezon önce Konyaspor'a attığı son dakika golü ile dikkat çeken ve o günden beri patlama yapması beklenen genç oyuncu, bir türlü istenilen düzeye gelemedi. Bu sezon sarı-kırmızılıların Fatih Terim ile yakaladığı büyük çıkışta da ortalıkta gözükmeyen yıldız adayının takımdaki geleceği sorgulanmaya başlandı.

Terim ve Hasan Şaş'ın sezon başından beri oyuncularını kazanmak istemelerini belirtmesine ve 23 yaşındaki oyuncuyu ilk devrede oynanan Antalyaspor karşılaşmasında ilk 11'de başlatarak kendisine bir şans daha vermelerine rağmen, genç ayağın isteksiz ve konsantre olmakta sorun yaşayan görüntüsü teknik ekibin de işini zorlaştırdı.

Takımın son dönemdeki her yerli transferi haberinde takasta kullanılacak oyuncu olarak adı anılan Aydın, transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kala hala takımdan gönderilmedi. İkinci yarıda oynanan hiç bir karşılaşmada ilk 18'e alınmayan oyuncu, bu sezon sadece 224 dakika sahada kalırken, gol veya asist yapamadı.

Taraftarların da artık takımdaki varlığını ciddi şekilde sorgulamaya başladığı genç oyuncu ile ilgili son kararın ilerleyen günlerde verilmesi bekleniyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları