Aysal bu isimden vazgeçmiyor!

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın bir transferi bitirmek için son sözünü söyledi. İşte tüm gelişmeler ve haberin detayları burada...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Hamburg'un Türk yıldızı Gökhan Töre'nin transfer edilmesini istiyor. Bu sezon özellikle kanatlarda büyük sıkıntı yaşayan tecrübeli teknik adam, Gökhan'ın transferiyle özellikle sol kanattaki sorunları ortadan kaldırmayı planlıyor.

Devre arasında da genç yıldızın transferini gerçekleştirmek için yoğun çaba harcayan Sarı-Kırmızılı yönetim, bu kez Gökhan'ı renklerine bağlamak için fedakarlıktan kaçınmıyor. Hamburg'un kötü bir sezon geçirmesi sebebiyle yetenekli isim, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek için Sarı-Kırmızılıların teklifine sıcak bakıyor. Cim Bom'un taktisyeni, 20 yaşındaki oyuncu için yönetime verdiği raporda, "Çok genç ve yetenekli bir oyuncu. Uzun yıllar takıma faydalı olur. Her iki kanatta da oynaması bizim için büyük avantaj olur." diyerek mutlaka takıma kazandırılmasını istedi.

Başkan Ünal Aysal da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Real Madrid'li Hamit Altıntop ile Hamburg'un genç yıldızı Gökhan Töre'yi takımda görmek istiyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz." sözleriyle yıldız futbolcunun transferini onayladı.

WEBASLAN BÖYLE DUYURMUŞTU! EN BÜYÜK KOZ...

Sarı-Kırmızılı yönetim, 5 Haziran'da bitecek A Milli Takım kampının ardından önce Gökhan'la ön bir görüşme yapacak. Yönetim, yıldız futbolcuyla prensipte anlaşması halinde bu kez Almanya'ya giderek Hamburg'la bonservis pazarlığına oturacak. Bu arada Galatasaray'da sözleşmeleri biten Servet Çetin ve kaleci Aykut Erçetin'le yollar ayrıldı.

İki oyuncu da kendilerine yeni bir kulüp bulmak için menajerlerini devreye soktu. Savunmanın önemli ismi Servet'in başta Eskişehirspor olmak üzere birçok takımla görüştüğü öğrenildi. Servet'in menajeri Mitat Halis, tecrübeli oyuncuya yurtdışından da tekliflerin olduğunu belirtti. Sarı-Kırmızılı yönetim, yine sözleşmeleri biten Necati Ateş ve Sabri Sarıoğlu ile önümüzdeki hafta içinde masaya oturma kararı aldı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları