Aysal: "Polat travmayı hala atlatamadı"

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, gündemdeki tartışmaya yönelik Adnan Polat ile ilgili ilginç sözler kullandı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı kulübün eski başkanı Adnan Polat'ın 'travmadan' kurtulamadığını söyledi.

TV8'de yayınlanan Telegol programına konuşan Aysal, Adnan Polat'ın 1,5 sene önce yaşanan kongre nedeniyle hala bir travma yaşadığını ve bundan kurtulamadığını ifade ederken, kendisinin hiçbir başkan hakkında aksi bir ifade kullanmadığını dile getirdi.

"BİZ MAHKEMEYE VERMEDİK..."

Adnan Polat'ın kendi yönetimleri tarafından mahkemeye verilmediğini belirten Aysal, "Başkanın genel kurul tarafından idari ibrasının yapılmaması sırasında benim en ufak bir dahlim olmadı. Ben tamamen dışarıdaydım. Mahkemeye biz yönetim olarak müracaat etmedik. Başkan kendisi kararı iptal ettirmek üzere başvurdu. Mahkeme iptal etti, başkan Yargıtay'a gitti ve biz de genel kurul olarak görevimiz olduğu için bunu bir üst merciye gönderdik. Yapmasaydık biz ibra edilmezdik. Bizim önümüze eski başkana yönelik olarak disiplin cezası konuları geldi. Ben bu dosyalar önüme gelince dosyayı kapattım.. Bir başkana böyle bir şey yapılmaz dedim ve gönderdim." şeklinde konuştu.

"BİZİMLE UĞRAŞMAZLARSA..."

Tecrübeli spor adamı Polat'a, "Ben hiçbir kişiyle uğraşmıyorum kişiler de bizimle uğraşmazsa biz de işimizi daha iyi yaparız. Belki iki sayfalık bütün başkanların resimlerinin olacağı bir çalışma olsaydı daha doğru olurdu. Bu yönden biraz eksik. Sadece Polat değil diğer başkanların da alınması gerekirdi haklı olabilir ama bu kasıtlı değil." sözleri ile mesaj gönderdi.

BÜLENT TULUN...

Bülent Tulun ile birlikte çalışmalarına yönelik gelen eleştirilere de yanıt veren Aysal, "Bülent Tulun'un sözü edilen, yazdığı mektup 6-7 sene önce yazılmış bir mektup. O zamanlar Polat da başkan değil. Tulun o zaman mektubu Polat'a yazıyor. Sonra bir arkadaşımız bu mektubu Aziz Yıldırım'a iletiyor. Aziz Yıldırım da bu mektup ile ilgili Denizli maçıyla alakalı bir ilişki var mı diye çalışmaya giriyor. O iddia hiç alakası olmayan bir şekilde başka bir kulübün başkanı tarafından başka yerlere çekildi." ifadelerini kullandı.

"HERKESİN DESTEĞİNİ HİSSEDİYORUM"

G.Saray'ın aslında İnan Kıraç tarafından yönetildiği, Aysal'ın da sadece yönetimin başında olduğu yönünde gelen yorumlara ise Aysal, "Eğer G.Saray'da 100 yılın alışkanlıklarını süratle değiştirmeye çalışan başkan imajını çizemediysem zaten çok başarısız saymanız lazım beni. Gördüğünüz gibi ben yönetim kurulu üyelerimin tüm saygınlığını koruyarak, görüşlerine de saygı duyarak kendi koyduğum programı tatbik ediyorum. Arkasında da hiçbir ağır ağabeyin etkisi ve yönlendirmesi yok. Ama hepsinin desteğini her gün hissediyorum." sözleri ile yanıt verdi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları