Aysal'dan iddialı şampiyonluk açıklaması

-GÖRÜNTÜLÜ- Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Medical Park'ın Fenerbahçe Ülker'i 66-53 mağlup ettiği karşılaşmasının ardından GS TV'ye bazı önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal, Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker'i 66-53 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından GS TV'ye bazı önemli açıklamalarda bulundu.

"TEKNİK EKİBİMİZ VE OYUNCULARIMIZ YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ"

Galatasaray Medical Park'ın Fenerbahçe Ülker karşısında aldığı galibiyet hakkında Aysal; "Amatör şubeler bizim önceliğimiz. Hemen hemen tüm ekiplerimiz yavaş yavaş forma giriyor. Basketbolda bugün hem teknik ekibimiz hem de oyuncularımız hakikatten yüzümüzü güldürdüler. Tabi bu tip galibiyetler, özellikle Fenerbahçe gibi büyük camialara karşı olan başarılar taraftarın yüzünü güldürüyor, benimki de öyle. Bugün buradan 13 sayı farkla galip ayrıldık. Ve bunun keyfini çıkartmalıyız diye düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

"BÜTÜN TARAFTARLARIN BİR ARADA OLMASINI İSTİYORUZ"

Fenerbahçe Ülker maçının Galatasaray Medical Park'ın aldığı ceza sebebiyle sadece kadınlar ve çocuklar tarafından izlenmesi hakkında kendine yöneltilen soruya Aysal; "Aslında çok medeni, çok güzel, çok sıcak bir ortam vardı. Ama bu arzu edilen şey değil. Arzu edilen şey bütün taraftarın bir arada maç seyretmesi. Ama inşallah o ortamı da önümüzdeki günlerde bir gün yakalacağız. Biraz daha çalışmamız gerekiyor" diyerek temennisini dile getirdi.

"ZİRVEYİ BIRAKMADIK, BIRAKMAYACAĞIZ"

Galatasaray'ın sezon başından bu yana zirvede yer aldığının altını çizen Galatasaray Başkanı; "Futbolda lig başından beri zirveyi bırakmadık, bırakmayacağız. Hem yönetim olarak teknik ekip ve oyuncular olarak bunun bilincindeyiz. Bizim için şu saatten sonra oynanacak olan 5 maçımızın hepsi Real Madrid maçı kadar önemli maçlar. Böyle devam edecek. Bu seneyi de şampiyon olarak bitireceğimize inanıyorum. Galatasaray'dan kötü sürprizler kimse beklemesin" sözlerini kaydetti.

"G.SARAY'IN ÖNÜ AÇIK"

Ayrıca Aysal sözlerine; "Gerçekten bir kenetlenme var. Birtakım dezenformasyonlar, çarpık fikirler, bilgiler, hatta haberler çıkıyor. Ama taraftarlarımız buna katiyetle kulak asmasın. Herkes güç birliğiyle, el birliğiyle ve gönül birliği ile Galatasaray'ın başarısı için çalışıyor ve bundan sonra da çalışacak. Galatasaray'ın önü açık. Bundan hiç kimse endişe duymasın" diyerek son verdi.

İŞTE O AÇIKLAMALAR...
VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...




Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları