Aysal'dan Melo açıklaması!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, uzun süredir transferi için uğraşılan Felipe Melo konusunda açıklama yaptı.

"İtalyan ekibi beni hayal kırıklığına uğrattı. Yeni isteklerle karşımıza geldiler. Bu şartlarda satış anlaşması olmaz. Belki bir yıl daha kiralarız."

G.Saray ne zaman Felipe Melo transferinde mutlu sona yaklaştığını düşünse mutlaka bir problem çıkıyor. Bu kez de sorun çıkaran taraf Juventus oldu ve başkan Ünal Aysal da önüne koyulan isteklerin ardından çileden çıkarak bu transferden vazgeçti.

Vatan'a konuşan Aysal, daha önceden yıllık 2.9 milyon Euro ve maç başına da 20 bin Euro'ya anlaşma sağladıkları oyuncu için İtalyan ekibine yaptıkları teklifi geri çektiklerini söyledi. Torino temsilcisinin daha önceden konuşulan şartların ardından yepyeni isteklerle karşılarına geldiğini belirten Aysal, "Juventus beni hayal kırıklığına uğrattı, güvenimi kırdı. Felipe Melo için yaptığımız teklifi geri çektim. Bizden istedikleri şeyler hiç aklımızda bile olmayan maddelerdi.

Bu şartlarda bu anlaşma olmaz ve biz de satış için bir daha teklifte bulunmayacağız. Melo'yu bonservisiyle almayacağız. Belki olursa kiralık olarak Melo'yu kadromuza katabiliriz" diyerek gelinen son noktayı tüm açıklığı ile paylaştı.

Geçtiğimiz sezonun şampiyonlukla kapatılmasının ardından başlayan transfer serüveni iniş-çıkışlarla sürerken Melo-menajer-Juventus üçgeni ile boğuşan sarı-kırmızılılar da sonunda pes etti. Juventus ile masaya oturmak için dün İtalya'ya giden idari menajer Şükrü Hanedar uzun süren pazarlıkların ardından yönetime an be an rapor verirken Sambacı'nın menajerinin isteği ve üstüne bir de Torino ekibinin bir türlü 7 milyon Euro'dan aşağıya inmemesi bardağı taşırdı.

YENİ MADDELER GELDİ!

7 milyon Euro'luk bonservisi 6 milyona getirmek için pazarlıklarını sürdüren G.Saray'a bir de ek maddelerle yeni yük getirmek isteyen İtalyanlar baltayı taşa vurdu ve Aslan masayı terketti.

Bunun ardından başkan Aysal'ın talimatıyla hareket eden idareciler Türkiye'ye dönerken Cimbom, bundan sonra kadrosunda düşünmediği Felipe Melo için sergileyeceği tutuma göre davranacak ve cüzi bir rakama kiralamak için İtalyan kulübünün kapısını çalacak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları