Aziz Yıldırım'a kapak üstüne kapak!

Aziz'in açıklamalarıyla ilgili TRT Spor ekranlarında konuşan Kaya Çilingiroğlu, önemli ifadeler kullandı.

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile Süper Lig'in 9. haftasında Kadıköy'de oynayacağı derbi öncesinde sarı-lacivertlilerin Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "Galatasaray ile dost değiliz. Kupayı sahalarında alacaklardı. Bunu söyleyip ayrılacaklar ve ebedi dostumuz olacaklardı. Şimdi dost değiliz" sözleri büyük yankı uyandırdı.

Aziz Yıldırım'ın bu açıklamalarına birbirinden farklı yorumlar gelirken, TRT Spor ekranlarında konuşan Kaya Çilingiroğlu, önemli ifadeler kullandı.

"ZATEN DOSTUN OLAMAZ"

"Orada ışıkları kapadın, çimleri suladın... Dünyanın neresinde görülmüş müsabaka sonunda ödül töreni olmasın? Dünyada böyle organizasyon modeli yok. Galatasaray'a haksızlık da yapıldı. Adam şampiyon olmuş bir de play-off çıkardınız. Niye? Çünkü senin yaptıkların yüzünden... 9 puan farkla şampiyon olacakken, kazansa Fenerbahçe olacaktı böyle bir adaletsizlik olabilir mi? Aziz Yıldırım ayıp ediyor. Düşmanın bile olsa bu açıklamalar yersiz."

"BANA GÖRE AKLANMADIN"

"Ben aklandım diyor ama bana göre aklanmadın. Soracağım... 6222 ve 58. maddeyi niye değiştirdiniz kardeşim? Yıldırım Demirören geldi içinden teşvik ve teşebbüsü çıkardınız, küme düşer lafını. Neye göre aklandın sen? Mahkeme karar verdi yargıtay onadı. Benim için karar UEFA'nın kararıdır. "Gelme kardeşim benim turnuvama" dedi sana. Avrupa'nın en iyi takımlarındanım diyor ama Şampiyonlar Ligi'nde var mı? İlk 32'de yok. Göster de görelim."

DENİZLİ'YE ŞAMPİYON DİYEREK GİTTİN NE OLDU?

Aziz Yıldırım şimdi Galatasaray'ı da Fenerbahçe'yi de takip ediyor. Son 3-4 maçtır Galatasaray'ın güçlü olduğunu görüyor. Şimdi ortaya böyle şeyler koyacak ki denge yaratsın. Aslında Aziz Yıldırım'ın sözleri de doğru sayılır. Mesela Başkan oldu, bir sene sonra Galatasaray UEFA Kupası'nı aldı. Sonra Süper Kupa. 2006'da Denizli'ye şampiyon diye gittin ama Galatasaray oldu. 2008'de Beşiktaş, sonra seviniyorsun Bursa oluyor. 2011'de de şike senesi patladı

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları