"Babam da sahada olmamı isterdi"

Yöneticilerimizin dilediğin kadar izin yap dediği Umut Bulut, F.Bahçe maçında takımı yalnız bırakmayacağını açıkladı.

Cenazede yönetimin “Kendini hazır hissedene kadar izin verelim” dediği golcünün yanıtı “İçim acıyor, canım çok yanıyor ama derbide oynamak, en azından arkadaşlarımla birlikte olmak istiyorum” oldu.

Ankara'da pazar günü yaşanan ve tüm ülkeyi yasa boğan hain terör saldırısında babasını kaybetmenin acısını yaşayan Galatasarayımız'ın golcüsü Umut Bulut derbi öncesi büyük bir fedakârlık yaptı. Yöneticilerin ‘izin yap’ dediği milli oyuncu babasının kaybetmesinin çok taze olmasına karşın “Sahada olmak istiyorum” yanıtını verdi.

Yöneticilerimizin Kayseri’deki cenaze sonrası “İstediğin kadar izin yap. Kendini hazır hissedene kadar izin verelim” dediği milli oyuncu ‘Derbide sahada olmak istiyorum. İçim acıyor, canım çok yanıyor ama derbide sahada olmak, en azından takım arkadaşlarımla birlikte olmak istiyorum. Babam da beni sahada görmek isterdi” yanıtını vermesi duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

YALNIZ BIRAKILMIYOR
Kayseri'deki cenazeden sonra İstanbul’da dönen ve dün akşam üstü yapılan antrenmana da çıkan Umut sarı-kırmızılılarla birlikte pazar günü Türk Telekom Arena’da oynanacak derbi hazırlıklarının startını verdi.

BU arada acılı gününde Kayseri’ye giderek Umut’a destek veren takım arkadaşları golcü futbolcuyu bir dakika yalnız bırakmıyor. Zor günler geçiren Umut’un sürekli yanında takımdan bir kişi olduğu diğerlerinin de sürekli aradığı ve bu zamanlarında ona sürekli manevi destek verdiği de öğrenildi.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları