Barış var!

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde gündeme gelen 'transfer' konusunda yaşanan eleştiriler ve karışıklıktan yaşanan sorun aşıldı. İşte detaylar...

Felipe Melo transferi sonrası Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk ile yönetici Sedat Doğan’ın eleştirisi ile patlak veren ve önceki gün Teknik Direktör Fatih Terim’in açıklamaları ile ayrı bir boyut kazanan kriz nihayet aşıldı.

Milliyet gazetesinden Nevzat Dindar'ın haberine göre; Sedat Doğan ile birlikte krizin baş aktörlerinden olan ve Melo’nun maliyetini yönetim kurulunda tartışmaya açan Asbaşkan Adnan Öztürk, yaptığı açıklamada kimsenin kriz ve karışıklık beklememesini istedi.

Yazılı açıklamasında Galatasaray’ın göz önünde olan ve olmayan sayısız probleminin olduğuna işaret eden Öztürk, “Problemlerin hepsi çözüm bekliyor, dolayısıyla çalışmak, çok çalışmak gerekiyor. Biz de yoğun bir şekilde görevlerimize odaklanarak mesai harcıyoruz. İki üç cümleye odaklanıp yol haritamızdan vaçgeçmeyiz. Kimse Galatasaray’da kriz ve karışıklık beklemesin. Boşuna zaman kaybı olur” ifadelerine yer verdi.

Milliyet’in de konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Öztürk, “Fatih Terim’le aramızı açmaya çalışıyorlar. Kimse bizi karşı karşıya getirmesin” dedi. Öztürk, Ali Sami Yen’in anma töreninde Ali Dürüst ile soğukluk yaşamadığını da belirtirken, “Mezarlıkta başka türlü nasıl bir fotoğraf verilebilirdi ki? El sıkıştık zaten” ifadesini kullandı.

Aysal memnun

Öztürk’ün dün yaptığı yazılı açıklamasından memnun kalan Başkan Ünal Aysal’ın ise, “Tartışma yaşanması gayet doğal. Kimse de alınganlık göstermesin” dediği öğrenildi. 2. Başkan Ali Dürüst ise, kendisinin Adnan Öztürk’le bir probleminin olmadığını belirterek, “Ali Sami Yen’in anma töreninden sonra da telefonla konuştuk. Yaptığı yazılı açıklama için de beni aradı ve görüşümü aldı” ifadesini kullandı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları