Başımız sağolsun...

Türk futbolu adına acı bir gün yaşanıyor. Sabah saatlerinde otobüsü uçuruma yuvarlanan Keşanspor kafilesinin ardından bir kötü haber de İzmit'den geldi.

Türk futbolseverler adına hüzün dolu bir gün! Keşan Belediyesporlu futbolcuları taşıyan yolcu otobüsünün uçuruma yuvarlanmasının ardından bir kara haber de İzmit'den geldi. Trabzonspor'un maçını izlemek için İstanbul'a hareket eden 4 bordo-mavili taraftar geçirdikleri kaza sonrasında hayatlarını kaybetti.

Önce Keşan Belediyespor yürek yaktı...
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Keşan Belediyesporlu futbolcuları taşıyan yolcu otobüsünün uçuruma yuvarlanması nedeniyle 1 kişinin öldüğü ve çok sayıda da yaralının olduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Keşan Belediyesporlu futbolcuları Alanya'ya götüren otobüs, Korkuteli-Fethiye yolu Kargalık mevkisinde uçuruma yuvarlandı. Çok sayıda ambulansın olay yerine sevk edildiği kazada, 1 kişi öldü. Kazada 1'i ağır çok sayıda kişi yaralanırken, yaralılar Korkuteli'ndeki hastanelere kaldırıldı. Keşan Belediyespor'un kamp çalışmaları için Alanya'ya gittiği bildirildi.

Ve ardından İzmit'teki o olay...
Spor camiası Keşan Belediyesporlu futbolcuların acısını yüreğinde hissetmeye başlarken; bir kötü haber de İzmit'ten geldi ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Trabzonspor arasında oynanacak olan maçı izlemek için İstanbul'a hareket eden 4 kişi geçirdikleri trafik kazası sonucunda yaşamlarını yitirdi.

Webaslan.com olarak bugün hem Antalya'da hem de İzmit'te yaşanan trafik kazası sonucunda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz.


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları