Başkent'te Ahmet Çalık zirvesi

Stoperde alternatifsiz kalan Aslan, çaresini Başkent’te buldu. G.Birliği’ne kaptan Ahmet Çalık için 1 milyon Euro öneren Cimbom, oyuncunun da G.Saray formasını giymeyi kabul etmesi ile teklifi 1.5 milyon €’ya yükseltti.

Stoperde ilk yarı boyunca büyük sıkıntı yaşayan G.Saray, sonunda aradığı oyuncuyu buldu...

Serdar Aziz ve Koray Günter’in sezonu kapatmaları, Chedjou ve Semih’in formsuzluğu sonrasında elinde sadece Hakan Balta kalan Jan Olde Riekerink takıma takviye isterken yönetim de rotasını başkente çevirdi.

Gençlerbirliği'nin 22 yaşındaki kaptanı Ahmet Çalık için sarı-kırmızılılar Ankara temsilcisinin kapısını çaldı. İrfan Can Kahveci’nin, Başakşehir’e 1.7 milyon Euro’ya gitmesi sonrasında Ahmet Çalık için girişimde bulunma kararı alan yönetim, ilk görüşmede bonservisi için 1 milyon Euro önerdi. UEFA’nın mali denetiminde olan ve 65 milyon Euro’luk sınırı aşmamaya çalışan başkan Özbek, eldeki 3 milyon Euro’luk açık ile en makul transferi isterken yabancı oyuncuların maliyetinin fazlalığı ve alışma sürecini de düşünerek Ahmet Çalık’a yöneldi.

GELMEK İÇİN HAZIR

Gençlerbirliği altyapısından yetişen ve A Milli Takım’a kadar yükselen Ahmet Çalık için pazarlıklar sürerken bu transfer bitebilir... Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de oynanan 16 maçta da forma giyen ve bir kez de asist yapan Ahmet Çalık, G.Saray’a gelmeyi isterken G.Saraylı yöneticiler de bir an önce bu transfere noktayı koyup sezonun devre arası kampında genç oyuncunun takımla çalışmasını istiyor.

"5 MİLYON EURO İSTERİM"

Galatasaray'ın transfer çalışmalarında bulunduğu iddia edilen Ahmet Çalık için Gençlerbirliği'nden ilk açıklama geldi.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, "3 gün içerisinde belli olur. Galatasaray'ın ilgisi varmış. Beni arayacaklarını söylediler. Tabii ki müzakere yaparız. Bizim tavrımız net. Parayı veren düdüğü çalar. Ahmet Çalık için 5 milyon Euro istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Ahmet Çalık için Gençlerbirliği'ne 1,2 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği ve oyuncunun da Galatasaray'da oynamak istediği kaydediliyor.

🙄Başkent'te Ahmet Çalık zirvesi. İrfan Can'ı 1.75M€'ya veren İlhan Cavcav, Ahmet Çalık'a 5M€ istiyor → https://t.co/yiF3iwuAo0 pic.twitter.com/tnvKDO4may

— Webaslan.com (@webaslan) 28 Aralık 2016

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları