Batuhan için hülle formülü!

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Galatasaray'ın Batuhan Karadeniz için bir talebinin olduğunu söyledi. Transfer için ilginç senaryolar dönüyor, işte detaylar...

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Galatasaray'a transferi gündemde olan Batuhan Karadeniz hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Batuhan ile ilgilendiğini belirten Ünal, "Galatasaray, Batuhan'ı istiyor ancak Beşiktaş ile yapılan bir anlaşma var ve öncelikli olarak bu sorunun çözülmesi gerekiyor" dedi.

Eskişehirspor da, Galatasaray'a gitmesi gündeme gelen Batuhan Karadeniz transferinde ise eski kulübü olan Beşiktaş'ın şartnameye koyduğu ''Batuhan, üç büyük kulüpten birine transfer olursa Beşiktaş, 5 milyon avro transfer bedeli alır'' maddesini çözmeye çalışıyor. Fatih Terim'in  özellikle almak istediği ifade edilen Batuhan'ın, bu kapsamda önce Yunanistan'da bir takıma, daha sonra Galatasaray'a transfer edilmesi gündemde.

Fatih Terim, milli takım teknik direktörlüğü yaptığı dönemde, Batuhan'ı yakından takip etmiş, genç futbolcunun Ümit Milli Takım maçlarında attığı goller sonrası, kendisini A Milli Takım'a çağırmıştı.

Batuhan, geniş kadroya girmekle kalmamış, Bosna Hersek'le İstanbul'da yapılan maçta 11'de yer almış; ancak maçın ilk bölümünde omzu çıktığı için oyundan çıkarılmıştı.

BATUHAN KARADENİZ'İ TARTIŞIYORUZ!
Sizce Galatasaray, Batuhan'ı transfer etmeli mi?
Batuhan Karadeniz, Galatasaray'a faydalı olur mu?
Yorumlarınızı yazın, yayınlayım...
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları