Beklenen an geldi!

Galatasaray'ın Kayserispor'dan uzun uğraşlar sonucunda kadrosuna kattığı Faslı yıldız Nordin Amrabat, Antalyaspor maçında ilk 11'de yer almak istiyor

Galatasaray'ın Kayserispor'dan uzun uğraşlar sonucunda kadrosuna kattığı Faslı yıldız Nordin Amrabat, Genoa ve Kartalspor ile oynanan hazırlık karşılaşmalarında 90'ar dakika saha kalarak form tutmayı başardı.

Her iki mücadelede de etkili bir oyun ortaya koyan başarılı futbolcu, sarı-kırmızılı takımda bir an önce ilk 11'e yerleşmek istiyor. Uyum sürecini kısa süre içerisinde atlatan ve Galatasaray'a faydalı olma için çok çalışacağını ifade eden Amrabat, Medical Park Antalyaspor maçı öncesinde teknik direktör Fatih Terim'e adeta mesaj gönderdi.

Sarı-kırmızılı ekibin oynadığı Kasımpaşa, Beşiktaş ve Bursaspor maçlarında toplam 100 dakika boy gösteren Amrabat, Manchester United maçı öncesinde patlama gerçekleştirerek, Old Trafforda'da boy göstermek istiyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Nordin Amrabat, "Milli takım karşılaşmaları nedeniyle verilen arada oynadığımız hazırlık maçlarında beni en mutlu eden sakat vermemiş olmamız. 2 tane 90 dakika oynadım. Önümüzde çok önemli maçlar var. Her şey tek kelimeyle mükemmel; kulüp, taraftar... Umarım her şey daha iyi olacaktır." şeklinde konuştu.

AMRABAT LİGDE NE YAPTI?

Hazırlık karşılaşmalarında 1 gol, 1 de asistle oynayan Nordin Amrabat ligde henüz fileleri havalandırma başarısı gösteremedi. Bursaspor maçında Musa Çağıran'ın kendi kalesine attığı golde pozisyonun yaratıcısı olan yetenekli oyuncu, Burak Yılmaz'ın golünde ise asist yaptı.

3 lig maçında kaleye yalnızca 2 isabetli şut gönderebilen Nordin Amrabat, 34 baarılı pasla oynadı.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları