Bela mısın? Mert Nobre...

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılacak olan Mersin İdman Yurdu'nun en büyük kozu Mert Nobre...

Spor Toto Süper Lig'de bugün deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu'nda taraftarlar Mert Nobre'den gol bekliyor.

Brezilya asıllı 31 yaşında ve 1.83 metre boyundaki golcü oyuncu, bu sezon yeni takımıyla 5 kez golle buluştu. Mert Nobre, 3'ü Fenerbahçe, 4'ü de Beşiktaş'ta olmak üzere oynadığı derbi karşılaşmalarda Galatasaray filelerini daha önce toplam 7 kez havalandırdı. Mert Nobre'nin Galatasaray'a gol attığı 7 maçın 6'sını oynadığı takımlar kazandı, 1'i ise berabere sonuçlandı.

Öte yandan Mersin İdman Yurdu Teknik Direktör Sağlam,yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın da genel anlamda kendileri gibi yeni kurgulanan bir takım olduğunu söyledi.

Farklılığın ise rakiplerinin yıllardır Süper Lig'de yer alması olduğuna işaret eden Sağlam, ''Ama her şeye rağmen sarı kırmızılı ekibin de istikrarsız bir görüntüsü var. Zaman zaman çok iyi işler yapıp, zaman zaman kötü işler yapıyorlar. Aynı istikrarsızlığı biz de gösteriyoruz. Dolayısıyla iki takım açısından da zor bir müsabaka olacak. Bu karşılaşmada belki normal anlayışımızdan biraz daha farklı bir anlayışla mücadele edebiliriz. Ama gerçekten muhteşem bir statta oynayacağız ve bunun hakkını vermeye çalışacağız'' dedi.

Sağlam, takımda kart cezalısı olan Joseph Boum, Zurita ve sakatlığı devam eden kaleci Hakan Arıkan dışında eksiklik bulunmadığını vurguladı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları