Ben Arfa'ya Ocak ayında kiralama teklifi

Leicester City, menajer Claude Puel'in isteği üzerine Paris Saint Germain'e Hatem Ben Arfa için kiralama teklifinde bulunacak. İşte haberin detayları ve gelişmeler

Sezon başında üç büyüklerin gündemini uzun süre meşgul eden Hatem Ben Arfa için, Ocak ayı transfer döneminde Leicester City teklifte bulunacak.

Paris Saint Germain'de kadro dışı kalan Hatem Ben Arfa'yı Premier League ekiplerinden Leicester City'nin ilgisi sürüyor. Daha önce Fransa'da çalışmış olan ve Ben Arfa'yı yakından tanıyan, Leicester City'nin yeni menajeri Claude Puel'in yıldız oyuncuyu istediği belirtildi. Ada basınında yer alan haberlerde Leicester City'nin, Paris Saint Germain'e bir kiralama teklifinde bulunacağına yer verildi.

Leicester City'nin başına geçen Puel, daha önce de Ben Arfa ile ilgili kısa bir açıklama yapmıştı. Puel o dönem yaptığı açıklamada ilgilerinin olduğunu gizlemezken ''Hatem Ben Arfa mı? Yakında göreceğiz. Takımımın kapasitesini ve yapabileceklerimizi görmem gerekiyor. Bütün oyuncularımı incelemem gerekiyor. Önceliğim bu. Daha sonrasına bakacağız'' ifadelerini kullanmıştı.

Ben Arfa ile Türk takımları ve Leicester City'nin yanı sıra Ligue 1'de mücadele eden Rennes de yakından ilgileniyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları