Beşiktaş'ı yıkan Tudor'dan G.Saray cevabı

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Igor Tudor, Beşiktaş galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Spor Toto Süper Lig’de sahasında Beşiktaş’ı 2-1 yenen Kardemir Karabükspor’un teknik direktörü Igor Tudor, iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Tudor'a maç çıkışında Galatasaray iddialarıyla ilgili birçok soru yöneltildi.

İsminin Galatasaray ile anıldığının hatırlatılması üzerine Tudor, "Daha önce de bir kaç kez söylediğim şeyi tekrarlayacağım. Ben şu an burada hocayım, Karabükspor’un hocasıyım. Bana bu fırsatı verdikleri için Süper Lig’de hoca olma fırsatı verdikleri için öncelikle teşekkür ederim. Ben anı yaşayan birisiyim. İyi bir şeyler yaparsanız önümüzdeki yıllarda da zaten sizi bu başarılar bir yere getirecektir ama şu an Karabükspor odaklıyım." açıklamasında bulundu.

''Öncelikle arkadaşlarım için çok mutluyum, hepsi çok iyi oynadı. Kazanmaları için sahaya çıkmalarını istedim, onlar da tam olarak bunu yaptı. İlk yarı sonunda Tanase'nin sakatlığı oldu, buna rağmen ikinci yarı çok iyi oynadık. Bence maçın yıldızı takımdı. Tek bir oyuncu değil, ben değil, takımdı.'' Kendisinin görüntülerinden oluşan videoyu izleyen Tudor, ''Bu görüntülerdeki adam çok çılgın.'' dedi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları