Beyaz noktadan boşumuz yok

Trabzon ve Başakşehir maçının ardından G.Birliği karşısında da tartışmalı bir penaltı kazanan G.Saray’ın son 4 haftada aldığı tüm puanlarında beyaz noktanın izleri var.

Bu sezon özellikle deplasmanlarda yaşadığı puan kayıpları ile lige erkenden havlu atan G.Saray, penaltılarla ayakta duruyor! Sarı-kırmızılılar, bu sezon lig maçlarında toplam 7 penaltı kazanırken tümünde ağları bulmayı başardı.

Ligin ilk yarısında G.Birliği ve Eskişehir maçlarında kazanılan penaltılar, skoru değiştirmekten öteye geçemezken ikinci yarıdakiler ise tamamen Aslan’a puanları toplattı. 16 Ocak’ta oynanan 3-1’lik Sivas maçında açılış golü ile son golü penaltıdan bularak 3 puan alan G.Saray, Trabzon maçında da penaltı golüyle 3 puana ulaştı.

Başakşehir karşısında geçtiğimiz hafta 3-3’lük beraberliği 87. dakikada Selçuk’un ayağından bulduğu penaltı ile yakalayan Aslan, bu hafta da 1-0 geriye düştüğü maçta 1 puanı yine kaptanın ayağından bulduğu penaltı golüyle kurtardı.

Sarı-kırmızılıların kazandığı penaltılardan gelen goller bu sezon toplam 8 puana direkt etki ederken sezonun genelinde ise penaltıdan gol atılan maçlarda 14 puan hanesine yazdırdı.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları