Bilal ve Gignac'ta son durum

Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, kadrosunu güçlendirmeye erken başladı.

Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, kadrosunu güçlendirmeye erken başladı.

Sarı-Kırmızılıların, Akhisar Belediye ile sözleşmesi sona eren Bilal Kısa ile iki yıllığına anlaştığı öğrenildi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun eski öğrencilerinden yetenekli futbolcu ile geçtiğimiz günlerde protokol imzalandığı kaydedildi. 32 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusunun eski takım arkadaşlarıyla vedalaştığı, İstanbul’a taşınmak için girişimlere başladığı belirtildi.

Brezilyalı futbolcu Felipe Melo’nun Cim Bom’dan ayrılmasını hesaba katan Teknik Direktör Hamzaoğlu’nun yönetime Bilal’in alınması konusunda baskı yaptığı, deneyimli ismin de Sarı-Kırmızılı formayı giymekte istekli olmasının transferde büyük rol oynadığı açıklandı. Galatasaray’da Olcan Adın ve Burak Yılmaz’dan sonra geçmişte Fenerbahçe forması giymiş oyuncu sayısı da üçe çıkmış oldu.

Başarılı futbolcu bu sezon ligde 31 maçta görev aldı. 6 gol atıp 2 de asist yaparak takımının başarısında büyük rol oynadı. Bu başarısıyla A Milli Takım’a davet edilen krampon, oyun içindeki liderlik vasfıyla da dikkatleri üzerine çekti. Sarı-Kırmızılıların kadrosunu güçlendirmek için yeni futbolcular almayı sürdüreceği dile getirildi.

Bu arada Galatasaray, Marsilya ile 30 Haziran’da sözleşmesi sona erecek Gignac ile de irtibatını kesmiyor. Dinamo Moskova ve Lyon’un da talip olduğu 29 yaşındaki golcü için pazarlıklar sürüyor. Dinamo’nun yıllık 3,5 milyon Euro’luk teklifini geri çeviren tecrübeli forvetin Galatasaray’a gelmeye sıcak baktığı aktarıldı.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları