Bilyoner.com ile maç önü: PSG - Marsilya

Fransa Ligue 1'in 11. haftası bugün saat 23.00'te heyecan verici bir maça sahne olacak: PSG - Marsilya! Bu nefes kesecek karşılaşmaya Bilyoner.com'dan 'TEK MAÇ' fırsatı ile hemen oynayabilirsiniz.

Fransa Ligue 1'in 11. hafta maçında PSG ile Marsilya karşı karşıya gelecek. Bu iki takımın maçı öncesi Bilyoner.com'dan yapacağınız kuponlarda size küçük ipuçları hazırladık. Bu maça Bilyoner.com'dan hemen oynamak için şu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

HEMEN ŞİMDİ OYNA!

DİKKAT ÇEKEN İSTATİSTİKLER

*Paris Saint-Germain, Marsilya ile oynadığı son 18 maçın 16'sını kazandı.

*Paris Saint-Germain, Marsilya ile evinde oynadığı 12 iç saha maçının 11'inde en az 2 gol attı.

*Paris Saint-Germain, Ligue 1'de oynadığı son 6 maçın 5'inde kalesinde gol görmedi.

MUHTEMEL 11'LER

PSG: Navas – Meunier, Mardquinhos, Diallo, Bernat, Verratti, Parades, Mbappe, Sarabia, Di Maria, Icardi

Marsilya: Mandanda – Sarr, Caleta-Car, Kamara, Sakai, Rongier, Strootman, Sanson, Khaoui, Payet, Benedetto

BAHİS YORUMU

GÖLGE ADAM: Fransa Ligue 1'de lider Paris Saint Germain sahasında Marsilya'yı konuk edecek. PSG, görkemli galibiyetler almaya başladı. Ligde aldıkları 4-1'lik Nice galibiyetinin ardından Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge'yi 5-0 ile geçtiler. Icardi gollere başladı. Mbappe sakatlığı izlerini siliyor. Kadroları zaten ligin çok üstünde. Marsilya ise son 5 maçının 4'ünde puan kaybetmesine rağmen 4'üncü sırada yer alıyor. 2'nci sıra ile de aralarında sadece 3 puan var. PSG, ritmini buldu. Taraftarı önünde zaten favoriler. Oranı yükseltmek adına ev sahibi ekibin yanına üst seçenekleri eklenir.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları