Bir değil iki 'Yiğit'

Galatasaray'ın yerli transfer gündemindeki bir numaralı isim olan Yiğit Gökoğlan konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray, Manisaspor'a bir teklif daha yapmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'ın yerli transfer gündemindeki bir numaralı isim olan Yiğit Gökoğlan için sarı-kırmızılı yönetimin Manisaspor Kulübü'ne yaptığı son takas teklifinin geri çevrildiği öğrenildi. Galatasaray, Yiğit için üçüncü teklifini hazırlıyor.

Transferi takas yoluyla çözmeye çalışan Galatasaray yönetimi, ilk olarak Mustafa Sarp ve Serkan Kurtuluş'u Ege ekibine önererek bu transferi bitirmeye çalışmıştı. Bu teklifi kabul etmeyen Manisaspor'a ikinci aşamada Pino'yu öneren sarı kırmızılı yöneticiler Yiğit Gökoğlan transferi konusunda Ege ekibinden ikinci kez ret yanıtı aldı.

Galatasaray'la görüşmeler yapıldığını gizlemeyen Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı'nın sarı kırmızılı kulübe Yiğit Gökoğlan'ı sadece para karşılığında verebileceklerini, takas tekliflerini asla düşünmediklerini belirttiği öğrenildi. Bu gelişmenin ardından sarı-kırmızılı yönetimin Manisaspor'a yeni bir teklif sunmak için çalışmalarını hızlandırdığı ifade edildi.

Öte yandan Manisaspor'dan Yiğit Gökoğlan'ı ısrarla isteyen Fatih Terim'in aynı takımda forma giyen Yiğit İncedemir'le de yakından ilgilendiği öğrenildi.

Genç orta saha oyuncusunu Milli Takım'ın başında olduğu günlerden bu yana takip eden Terim'in yönetime bu futbolcunun da transfer edilmesini istediği öğrenildi. Gökoğlan transferini bitirmeyi hedefleyen Galatasaray'ın İncedemir için Manisaspor'a nasıl bir teklif yapacağı ise şimdiden merakla beklenmeye başlandı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları