Bir gün gidersen...

Galatasaray'da Çek futbolcu Milan Baros'un durumunun kısa bir süre içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

Galatasaray'ın Çek golcüsü Milan Baros, EURO2012'de kendisinden beklenen patlamayı gerçekleştiremedi. Ülkesinin en önemli kozlarından olan başarılı futbolcu, gol atma başarısı gösteremezken, eski günlerinden uzakta olduğunun sinyalini vermeye devam etti.

Sarı-kırmızılı takımda en çok kazanan isimler arasında yer alan ve yıllık 2.5 milyon euroyu kasasına koyan Milan Baros'u elden çıkararak, 2-3 milyon euroluk bir bonservis bedeli almak isteyen Galatasaray yönetiminin atacağı adımlar merakla beklenmeye başlandı.

Avrupa Şampiyonası'nda çıkış yapamayan ve takımın en etkisiz isimlerinden olan 31 yaşındaki futbolcu, menajeri aracılığıyla gelen teklifleri dinleyerek kendisine bir yol çizecek.  Katar ve Amerika'dan cazip teklifler alan Baros, en az 3 yıllık sözleşme imzalayarak kariyerini garanti altına almanın planlarını yapıyor

Menajeri Pavel Paska ile sık sık iletişim halinde olan Baros'un Avrupa macerası kapanma noktasına gelirken, sarı-kırmızılı yönetim yeni sezon öncesi Paska ile durum değerlendirmesi yapacak

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Ünal Aysal, Baros'un önemli bir futbolcu olduğunu belirterek gelecek sezonda da takımda olabileceği izlenimini verse de Fatih Terim'in kararının değişmesi beklenmiyor.

Kısa bir süre önce Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak ile bir görüşme gerçekleştiren Çek futbolcu, bonservisini istemişti.

ESKİ GÜNLERDEN BAROS...




BÖYLE GELMİŞTİ...


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları