"Bir kez daha üzerine basıyorum..."

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gaziantepspor maçının ardından açıklamalar yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gaziantepspor deplasmanında alınan 2-1'lik galibiyeti şöyle değerlendirdi:
 
"Gaziantepspor iyi bir kadro. Hocaları da yeni. Onları kendi sahalarında yenmek hiç kolay değil. Karda kışta, bu maç periyodunda önemli deplasmanlardan biriydi. Oyuncularımı kutluyorum. Hakikaten güzel mücadele ettiler. Bir kez daha üzerine basıyorum... Çok önemli burada üç puana almak."
 
Terim, galibiyetin çok kötü bir sahada oynanan maçta alınmasının önemine de değinirken şöyle konuştu: "Hele hele sahayı düşünecek olursak daha da zor olduğunu görürüz. Sahanın bir bölümü resmen bataklıktı. Allah yardım etti de orada oyunculara bir şey olmadı. O kanat kullanılamadığı için takımlar daha dar alanda oynamak zorunda kaldı. İki takım oyuncularına da teşekkür etmek lazım. Gaziantep'in sahası hep güzel olurdu ama demek o da müsait değil."

 
Başarılı çalıştırıcı puan kayıplarının ardından gelen galibiyet için ise; "Gereksiz puan kaybediyorduk. Ya oyuncu atılıyor, ya çok gol kaçırıyoruz, ya da buzlu zemin etkiliyor. Bunların ardından galibiyetle, hem de deplasmanda tanışmak güzel bir şey. Artık her şeye daha rahat bakacağız."

Sarı-Kırmızılılar'ın çalıştırıcısı maç takviminin zorluğu için ise; " Hep 'Üç günde bir maç oynuyoruz' derken bu kez üçüncü gün maç oynadık. Bu yoğunlukta bir de deplasman yolculuğu yapmak hiç kolay değil. Bu karda kışta bu kadar maç yapan tüm takımları tebrik etmek lazım" diyerek dile getirdi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları