Biri 'çilek' mi dedi?

Galatasaray'ın İsveçli golcüsü Johan Elmander, sarı-kırmızılıların Lazio ile oynadığı karşılaşmada gösterdiği performansla 'çileğe gerek yok' dedi.

Transferde üst üste bombaları patlatarak önemli isimlerle anlaşan ve kadrosunu genişleten Galatasaray'da bir isim formayı bu sezon da bırakmayacak gibi gözüküyor. Geride bıraktığımız sezonda 12 gol kaydederek şampiyonluğun mimarlarından biri olan Johan Elmander, hazırlık döneminde de kaldığı yerden devam ediyor.

Galatasaray'ın Lazio ile oynadığı karşılaşmada 45 dakika forma giyen ve attığı golün yanı sıra sergilediği hırslı oyunla kendini tekrar hatırlatan İsveçli yıldız, adeta 'çilek transferine gerek yok' mesajı verdi. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve 46. dakikada yerini Umut Bulut'a bırakan golcü futbolcu bitmek tükenmez enerjisiyle izleyenleri yine kendine hayran bıraktı.

Fenerbahçe ile oynanan şampiyonluk derbisinde ayak tarak kemiğinden sakatlanan ve EURO2012'de sakatlığı tam olarak düzelmeden forma giyen yıldız futbolcu, sakatlığı ve fiziksel durumu nedeniyle, Olimpija Ljubljana karşılaşaması için Slovenya'ya götürülmemişti.

Geçtiğimiz sezon forvet hattında Necati ve Baros ile birlikte görev yapan ve her iki isimle de uyumlu bir görüntü çizen Elmander, Lazio karşısında yeni transfer Burak Yılmaz ile de aynı performansı tekrarlayacağını sinyallerini verdi. Elmander'in fiziksel olarak iyi bir görüntü ortaya koyması ve Burak ile uyumlu bir oyun sergilemesi nedeniyle teknik heyetin yüzü gülerken, bu bölgeye yapılacak bir transferin gerekliliği de sorgulanmaya başladı.

Uzun yıllar Süper Lig'e damgasını vuran Necati, Umut ve Burak gibi üç önemli golcüye sahip olan sarı-kırmızılıların, Elmander'in sağlam dönüşüyle birlikte transfer konusunda daha rahat bir görüntü çizdikleri kaydedildi. Golcü oyuncunun 8 Ağustos'ta oynanacak Fiorentina karşılaşması ve 12 Ağustos'ta Erzurum'da oynanacak Fenerbahçe derbisinde Burak ile birlikte ileri üçta görev alması bekleniyor.






Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları