Braga'nın mazereti var! ASLAN'da Burak...

Braga'nın savunmasının kilit ismi olan Douglas Ferreira cezası nedeniyle Galatasaray maçında oynayamayacak. İşte gelişmeler...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 6. hafta mücadelesinde Portekiz temsilcisi Braga ile karşılaşacak olan Galatasaray, rakibine 'gol' atmak için çaba gösterecek.

Gruptaki diğer rakipleri Manchester United ve CFR Cluj'un ağlarını sarsmayı başaran sarı-kırmızılılar, Braga ile Türk Telekom Arena'da oynadığı karşılaşmadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılmıştı.

Braga yenilgisinin ardından toparlanmasını bilen Fatih Terim'in öğrencileri, grubun 2.lik koltuğuna oturarak şansını son maça kadar taşımasını bildi.

KRİTİK İSİM YOK!

Braga'nın savunmasının kilit ismi olan Douglas Ferreira, CFR Cluj maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşmüştü. Portekiz temsilcisinin defansını toparlayan 26 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun yokluğu, Galatasaray'ı bir hayli rahatlatacak.

Türk Telekom Arena'da oynanan ilk maçta 90 dakika sahada kalan 44 numaralı Douglao, performansıyla büyük takdir toplamıştı.

Douglao'nun yerine kimi oynatacağına henüz karar vermeyen teknik direktör Jose Peseiro'nun tercihi merakla beklenmeye başlandı. Portekiz basınında yer alan haberlere göre ise; Peseiro bu futbolcunun yerine Paulo Vinicius'u sahaya sürecek.

BURAK YILMAZ VURACAK MI?


Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde attığı 5 golde imzası olan Burak Yılmaz, Portekiz'de de sahaya çıkacak. Teknik direktör Fatih Terim'in vazgeçmeyeceği oyuncu, Braga ağlarını sarsarak bir diğer başarıya imza atmak istiyor. MANU ve Cluj ağlarını sarsan Burak, bu kez Braga'yı yıkmanın hesaplarını yapıyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları