Bruma için 3 kulüp devrede! Açıklama...

Galatasaray'ın Portekizli yıldız adayı Bruma için menajeri Catio Balde'den transfer açıklaması geldi.

-WEBASLAN DIŞ HABERLER- Galatasaray'da beklentilerin altında kalan Bruma için Portekiz'de sürpriz bir transfer hareketliliği yaşanıyor. Portekizli genç yıldız adayının menajeri, 3 kulübün Bruma'yı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğunu açıkladı.

Menajer Catio Balde yaptığı açıklamada, Bruma'nın sözleşmesinde Portekiz'de Sporting Lisbon dışında bir takıma transfer olmasını engelleyecek bir madde olmasına rağmen ilgi olduğunu belirtti ve, "Bruma'nın kontratındaki bir madde, ilk 3 sene içinde Portekiz'de Benfica, Porto ya da Braga'ya dönmesini engelliyor. Ancak bizim bilgimize göre, bu maddeyi çözmek için bir çalışma var" ifadelerini kullandı.

SPORTING LISBON GERİ DÖNÜŞÜ ENGELLİYOR!

Bruma'nın eski kulübü Sporting Lisbon Galatasaray ile yaptığı anlaşmada, Portekiz'e geri dönüş halinde sadece kendilerine transfer yapılabileceğini belirten bir maddeyi sarı-kırmızılılara kabul ettirdi. 5 yıllık sözleşmenin ilk 3 sezonunda uygulamada olan bu madde, önümüzdeki sezon sonunda geçerliliğini yitiriyor.


BRUMA "HAYALİM JESUS" DEMİŞTİ!

Geçen sezon yaşadığı sakatlık sonrasında Galatasaray'da istenen düzeyde bir futbol sergileyemeyen 21 yaşındaki kanat oyuncusu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Bir gün Benfica teknik direktörü Jorge Jesus ile çalışmayı çok isterim. Ona hayranım. Birçok oyuncu yetiştirdi. Eğer gerçekleşirse, rüya gibi olur" şeklinde yorum yapmıştı.

HAMZAOĞLU TAKIMDA TUTMAK İSTİYOR

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ise, Bruma'yı kadrosunda tutmak istediğini söylemişti. Hamzaoğlu, şampiyonluğun ardından yaptığı değerlendirmede, "Kendisinde ısrar edeceğim. Özellikleri çok iyi ama sıkıntısı, bunları ne zaman kullanacağını bilememesi. Tercih yanlışları var. Pas atması gereken yerde dripling yapıyor, şut çekmesi gereken yerde pas veriyor. Bu özellikleri oturursa, tutulması zor bir oyuncu olur. Kendisinde ısrar edeceğim. Sonuçta kulübün bir değeri" dedi.

20 yaşındaki oyuncu, bu sezon Galatasaray forması ile 33 mücadelede 2012 dakika sahada kalırken, 3 gol ve 6 asistlik bir performans sergiledi.

DEMİRKOL: "BRUMA 1. LİG TOPÇUSU"


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları