Bruma için Ada'da çılgınlık!

Portekizli Bruma'nın menajeri Catio Balde transfer açıklaması yaptı. Ada basını transferin detaylarına indi.

WEBASLAN DIŞ HABERLER - Yeniden döndüğü Galatasaray'da sergilediği performansla Avrupa'da birçok takımın dikkatini çekmeye başlayan Portekizli Bruma'nın menajeri Catio Balde, transfer konusunda açıklamalarda bulundu

Son dönemde adı Tottenham ile anılan Bruma'yı birçok takımın izlediğini kaydeden Balde, Tottenham'ın bu transferde yalnız olmadığını söyledi.

TOTTENHAM TRANSFERDE YALNIZ DEĞİL

Catio Balde, Bruma ile ilgili yaptığı kısa açıklamada, "Tottenham, Bruma'yı takip ediyor. Transferde yalnız değiller, bunun yanı sıra takibini sürdüren başka İngiliz ekipleri de var" dedi.


Galatasaraylı Bruma'nın da tıpkı 41 milyon euroluk transfer Mane gibi hızlı olduğunu ve bu sayede savunma oyuncularına zor anlar yaşattığını sayfalarına taşıdı.

Kariyer patlaması yaparak bu sezon 10 maçta 4 gol ve 3 asistle oynayan 22 yaşındaki Armindo Tué Na Bangna için elini çabuk tutan takımın önemli bir işe imza atacağının altı çizildi.

Galatasaray şu anda Bruma için yeni bir sözleşme hazırlarken, 20 milyon euro seviyesinde bir teklif gelmesi halinde ise Ocak'ta transfere onay vermesi bekleniyor.


SNEIJDER'DEN BRUMA'YA ŞAKA


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları