Bruma, takas mı olacak?

Galatasaray'da beklentilerin çok altında kalan Armindo Bruma için eski takımı Sporting Lizbon'un adı sıkça geçmeye devam ediyor.

- WEBASLAN DIŞ HABERLER - Galatasaray'da beklentilerin çok altında kalan Armindo Bruma için eski takımı Sporting Lizbon'un adı sıkça geçmeye devam ediyor. Oyuncunun menajeri Catio Balde'nin iddiaları doğrulamasının ardından Bruma'nın yeni adresinin, Sporting olabileceği aktarıldı.

A Bola'nın haberine göre, Sporting Lizbon Kulübü, Bruma'nın geri dönmesi için Galatasaray ile görüşmelere başladı.

Teknik direktör Jorge Jesus'un, Nani'nin yerine Galatasaray'ın genç yıldızını istediğini ve bu transferin gerçekleşmesinin çok yakın olduğu vurgulandı

Sporting ve Galatasaray arasında geçen görüşmeler sonucunda Bruma karşılığında bir takasın gerçekleşebileceği de yazıldı. Sarı-kırmızılıların Bruma'yı vermesi halinde bu takımdan başka bir oyuncuyu takıma kazandırabileceği, genç oyuncunun da geri dönüşe sıcak baktığının altı çizildi.

Geçtiğimiz gün yine A Bola'nın haberinde Galatasaray'ın Sporting'den Jefferson Nascimento'ya talip olduğu yazılmıştı. (Okumak için TIKLAYIN)


"JESUS'UN ELİNDE EN İYİSİ OLABİLİR"

Bruma'nın, birlikte çalışmayı hayal ettiği Jesus'un elinde bir yıldız olabileceğini kaydeden menajer, "Jorge Jesus, Bruma'yı Avrupa'nın en iyi oyuncularından birine çevirebilir. Oyuncuları geliştirmede uzmanlaşmış bir hoca. Bruma'nın daha bir oyuncu olarka keşfedilecek çok özelliği var" diye konuştu.

Portekiz basını son dönemde, takımdan ayrılan Nani'nin yerine Lisbon'un Bruma'yı düşündüğünü manşetlerine taşımaktaydı.


BRUMA'DAN BASKI MI VAR?

Öte yandan Galatasaray forması altında geçtiğimiz dönem kendisine ilk 11'de yer bulamayan Bruma'nın takımdan ayrılarak tekrar Portekiz'e dönmek için sarıkırmızılı yönetime baskı yaptığı iddia ediliyor.

İstanbul'da görüşmeler yapan Bruma'nın menajeri Catio Balde de yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın Bruma için 10 milyon euronun üzerinde bir transfer bedeli istediği ancak bu rakamı Sporting'in vermesinin imkansız olduğunu vurguladı. 



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları