Bruma'dan EN SON transfer açıklaması!

Galatasaray'ın transferi için görüşmelerde bulunduğu Bruma, geleceğine yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

WEBASLAN DIŞ HABERLER-Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği genç Portekizli Bruma'nın transferinde sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş'ın Bruma'ya teklif götürdüklerini belirtmesinin ardından Bruma da ülke basınına kısa bir açıklamada bulundu. Chelsea'nin de talip olduğu oyuncu Portekiz gazetesi "Correio da Manha"ya yaptığı açıklamada, "Portekiz ya da yurt dışı olsun, benim için önemli olan kendimi geliştirebileceğim koşulları sağlayabilecek ve ayrıca tutkuları olan bir kulüpte oynamak. Bu koşullar nerede varsa ve iyi bir ortam olursa, neresi olduğu hiç önemli değil, oraya gideceğim" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da yardımcı antrenör Hasan Şaş, bugün yaptığı açıklamada, Bruma için teklifte bulunduklarını ve yanıt beklediklerini belirtmişti. Haberde ayrıca Sporting Lisbon'un oyuncusuna yeni bir sözleşme için yıllık 350 bin euro teklif ettiği fakat Bruma'nın 1 milyon talep ettiği aktarıldı.

BRUMA, KAMP KADROSUNDA YOK 

Bu arada Sporting Lisbon takımı yeni sezon öncesi kamp çalışmaları için bugün Kanada'ya gitti. Kanada kampının toplam 22 gün süreceği belirtilirken; Galatasaray'ın transfer etmek istediği Bruma'nın yer almadığı kadroda 24 oyuncu yer alıyor. Sporting Lisbon Başkanı Bruno de Carvalho, havaalanında takımın durumuyla ilgili açıklamalarda bulunurken; Bruma hakkında sorulan soruları yanıtsız bıraktı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları