"Burada olma amacım..."

Galatasaray'ın Kayserispor'u 1-0 yendiği maçta üç puanı getiren Felipe Melo, karşılaşmanın ardından açıklamalar yaptı

Galatasaray'ın Kayserispor'u 1-0 yendiği maçta üç puanı getiren Felipe Melo, karşılaşmanın ardından attığı golden sonra yaptığı sevinç ve galibiyeti yorumladı.

Yayıncı kuruluş Lig TV'ye açıklamalarda bulunan Melo, golden sonra yedek kulübesine giderek İdari Menajer Yardımcısı ve tercümanlık yapan Mert Çetin ile dans etmesi hakkında "Kampa girdiğimiz her zaman Play Station oynuyoruz ve sürekli Brezilya müziği dinliyoruz. Ben Mert'i yendiğimde bu dansı yapıyorum. Dün onu yenmiştim ve dans etmiştim. Yine golü atınca yanına gidip dans ettim. Ben Brezilyalı olduğum için Mert'e göre bu dansa daha yatkınım" dedi.

Melo galibiyet hakkında ise "Tabii ki bugün zor bir maç olacağını biliyorum. Kaliteli bir ekibe karşı önemli galibiyet aldık. Bizi zorlayacaklarını biliyorduk. Ancak hem defansif olarak, hem de ofansif olarak iyi işler yaptık. Haftaya cezalıyım. Benim burada olma amacım Galatasaray'a yardımcı olup, katkı sağlamak. Haftaya forma giyemeyeceğim için üzgünüm" sözlerini kullandı.

Fernando Muslera ise galibiyetle ilgili olarak, "Çok önemli maçtı. Rakibin zor olduğunu biliyorduk. Çok önemli işler yapan bir takıma karşı oynadık. Bu yüzden bizim adımıza önemli bir galibiyet oldu" dedi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları