Burak Yılmaz’dan jet yanıt

Medical Park Antalya maçında 2 golle vitrine çıkan Galatasaray’ın yıldız oyuncusu, “Drogba tribünde olduğu için iyi oynadı” yorumlarına yanıt verdi, “Daha önce de Elmander ve Umut buradaydı” dedi

Beşiktaş derbisi ve Bursaspor maçında 90 dakika kulübede oturtulan Burak Yılmaz’ın, Antalyaspor karşılaşmasıyla birlikte formasına kavuşması ve attığı gollerle formda bir görüntü çizmesi sarı-kırmızılıları mutlu ederken, muhteşem dönüşün sırrı ortaya çıktı.

Teknik Direktör Fatih Terim’in, Bursaspor maçından sonra Burak’la 3 defa özel toplantı yaptığı ve isteklerini tek tek sıraladığı belirlendi. Terim’in bu görüşmelerde golcü oyuncusuna, “Çıkan haberlere aldırma. Sana güvenmesem transferini istemezdim. Elimizde tam 4 tane forvet oyuncusu varken seni takıma aldırdım. Potansiyelini biliyorum ve sana güveniyorum. Zaten Şampiyonlar Ligi’nde takıma çok şey kattın” dediği belirtildi.

‘Onlara haksızlık olur’

Hocasının verdiği ince mesajı aldığını gösteren ve Antalya maçında attığı gollerle alkışlanan Burak Yılmaz, “Drogba tribünde olduğu için iyi oynadı” yorumlarına da yanıt verdi.

Sarı-kırmızılı futbolcunun, “Drogba büyük bir marka ancak performansımla onun tribünde oluşunu ilişkilendirmek doğru olmaz. Drogba yokken başkaları vardı zaten! Johan Elmander ve Umut Bulut gibi. Bu onlara haksızlık olur” şeklinde mütevazı bir ifade kullandığı ifade edildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları