Burak Yılmaz'ın gizli hedefi

Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz yeni sezonda, sarı-kırmızılı takımın şampiyonluğu kadar, Metin Oktay, Tanju Çolak ve Hakan Şükür'ün elde ettiği önemli bir başarıyı tekrarlamak için de mücadele edecek.

WEBASLAN - Geçen sezon yaşanan şampiyonlukta büyük paya sahip isimlerin başında gelen golcü oyuncu Burak Yılmaz, yeni sezonda yeni bir heyecan için de yarışmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'ın İngiltere kampında Shrewsbury ile oynadığı maçın son 23 dakikasında sahada yer alan golcü oyuncu yeni sezonda bir taraftan Galatasaray'ın şampiyonluğu için ter dökecekken, bir taraftan da adını Türkiye Süper Lig tarihine yazdırmak için uğraşacak.

İDMANLARDA HEP EN ÖNDE

Geçen sezonun başında Trabzonspor'dan transfer edilen ve ligde attığı 24 golle şampiyonluğun en önemli mimarlarından olan Burak Yılmaz, yeni sezon öncesi de en sıkı çalışan isimler arasında yer alıyor. Shrewsbury ile oynayan maçın ikinci yarısında forma şansı bulan golcü oyuncu, mikro blog sitesi twitter üzerinden ''İdmanlar gerçekten zor'' mesajı ile birlikte paylaştığı fotoğrafta koşan grubun en önünde olarak, bir anlamda yeni sezon için ne kadar istekli olduğunun mesajını verdi.



ADINI TARİHE YAZDIRMAK İSTİYOR

2013/2014 sezonunda da Galatasaray forması ile şampiyonluk yaşamak isteyen Burak Yılmaz için yeni sezonun ayrı bir önemi de var.

Son iki sezonda Süper Lig'de gol krallığını kimseye bırakmayan Burak, aynı başarıyı göstermesi durumunda bu başarıyı üç kez üst üste yaşamış dördüncü oyuncu olacak. Daha önce Galatasaray formasıyla Metin Oktay, Tanju Çolak ve Hakan Şükür'ün yakaladığı başarıya ortak olmak isteyen golcü oyuncu aynı zamanda bunu başarması durumunda Galatasaray'ı da en çok gol kralı çıkaran takım konumuna getirecek.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları