Burak'ı kankası kaptı

Lazio'nun hocası Petkoviç, Burak için G.Saray ile savaştıklarını ama Burak'ın yakın arkadaşı Selçuk'un transferde belirleyici olduğunu söyledi

Geçen sezona Samsunspor'da başlayan, bu sezon Lazio'nun teknik direktörlüğünü yapan Petkoviç İzmir'deki Galatasaray-Lazio maçı öncesi Sabah Gazetesi yazarı Levent Tüzemen'e konuştu:

"Burak'ı almak için Galatasaray ile savaştık. Başarılı olamadık. Benim sistemime en uygun oyuncuydu. Çok deparlı ve süratli. Defansın arkasına çok çabuk gidiyor. Kuvvetli de... Samsunspor'da hocayken bize karşı çok önemli maçlar oynadı. Kalitesini, özelliklerini, gücünü biliyordum. Burak'ın iyi dostu, en yakın arkadaşı Selçuk İnan... G.Saray'a gitmesinde Selçuk'un büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. Selçuk'un paslarını çok sever, uzun toplarıyla çok gol atar."

Şike bizi de bozmuştu
"Türkiye'de çok güzel anılarım oldu. Geliş zamanlamam çok doğru değildi. Şike soruşturmasından bütün takımlar olumsuz etkilendi. Biz de Samsunspor'da iyi organize olamadık. Oyuncu konusunda çok daha önce organize olmalıydık. Türkiye'den mutlu ayrıldım. Kalbimi bıraktım. Sadece Samsun'da değil, Ankara ve İstanbul'da da çok özel dostlarım var. Türkiye'de çalışma fırsatı bulduğum için gurur duyuyorum. Tekrar imkan olursa seve seve bu ülkede çalışırım."

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları