Burak'ta son viraj!

Galatasaray yönetimi Burak Yılmaz transferi için Trabzonspor'un rızasını almak istiyor.

Galatasaray, Hamit'ten sonra bir milli yıldızı daha sarı kırmızılı renklere resmen bağlamasına artık saatler kaldı.

Burak Yılmaz'ın Lokomotif Moskova'nın teklifi karşısında son anda geri adım atmasıyla sarı kırmızılı yönetici Abdürrahim Albayrak, Burak ve menacerleri ile görüşüp yıldız futbolcu ile kesin olarak anlaşma sağladı. Galatasaray bu anlaşma sonrasında 5 milyon euroyu yatırıp, Burak'ın transferini kısa sürede çözümleyebilir. Ancak G.Saray Yönetimi bu transferde Trabzonspor'un rızasını almak için de çaba içinde. Bu yüzden Burak'ın G.Saray'a transferinin resmiyet kazanması 2 gün sürebilir.

G.Saray ile anlaşan Burak ise menacerleri ile birlikte Viyana'da beklemede. G.Saray'ın Trabzon ile anlaşmayı noktalaması halinde Burak, yeni takımının Avusturya'daki kampına katılacak. Aksi halde İstanbul'da yeni takımına katılacak.

AVUSTURYA KAMPI HAREKETLENDİ !

G.Saray'ın yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Avusturya'da eksik oyuncuların kampa katılması, sarı kırmızılı ekibin havasını değiştirdi. Özellikle Eboue ve Elmander'in katılımı kamp yapılan oteldeki atmosferi değiştirdi ve sarı kırmızılı futbolcular daha da neşeli hale geldi.

Bu sabah yapılan çalışmada da Selçuk, Eboue, Engin ve Dany takımla birlikte çalışmaya başlarken Elmander ise kondisyoner Scott Piri direktifinde antrenmanını tamamladı.

 

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları