Bursa maçına özel

Galatasaray Kulübü'nün bugün satışa çıkarttığı sarı formalara büyük bir talep var.

Galatasaray Kulübü'nün bugün satışa çıkardığı 'Sarı Formalara' şimdiden büyük talep var. Sarı-kırmızılı taraftarlar, 99  TL'den satışa çıkacak olan sarı formalara sahip olabilmek için sabırsızlanırken; Galatasaray da taraftarlarına güzel bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Şu ana kadar ligde oynadığı tüm maçlara parçalı forma ile çıkan Galatasaray, 16 Ekim Pazar günü Türk Telekom Arena'da oynanacak olan Bursaspor maçına sarı formayla çıkacak. Sarı-kırmızılı taraftarların da Bursaspor ile oynanacak olan maçta sarı formaları ile tribündeki yerlerini alması bekleniyor.

15 Ekim Cumartesi günü tüm Galatasaray Store Mağazalarında taraftarımızın beğenisine sunulacak olan sarı forma, yüzde 100 geri dönüştürülmüş polyesterden maksimum performans ve çevre üzerinde minimum etki amacıyla tasarlanmıştır.

Kullanılmış plastik şişelerin eritilmesi suretiyle üretilen sarı forma kumaşı, geleneksel polyester üretimiyle karşılaştırıldığında, enerji tüketimini yüzde 30 oranında azaltan, çevreyle en dost formanın üretilmesini sağlamıştır.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları