Büyük fark

Galatasaraylı taraftarlar, Antalyaspor maçının fark yaratan oyuncusunu rekor bir oyla belirledi. İşte haftanın sarı-kırmızı yıldızı...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 24. hafta mücadelesinde yoğun kar yağışı altında Medical Park Antalyaspor ile Türk Telekom Arena'da karşılaştı. Sarı-kırmızılı ekip yenik duruma düştüğü maçta Felipe Melo'nun penaltı golüyle eşitliği yakalayarak 1 puan elde etti. Son dakikaları oldukça hareketli geçen maçın ikinci yarısında gol sesi çıkmadı.

Sarı-kırmızılıların buluşma noktası olan Webaslan.com, taraftarlarına "Sizce Galatasaray - Antalyaspor maçının adamı kimdi?" şeklinde bir soru yöneltti.

Webaslan'ın ziyaretçilerine sunduğu yeni bir uygulama olan 'Maçın adamı'nda, zirvenin sahibi sarı-kırmızıların oylarıyla Semih Kaya oldu. Haftalar geçtikçe başarılı çizgisini koruyan genç yıldız yönetim ve teknik heyeti de fazlasıyla memnun etti.

Kullanılan oyların yüzde 58'ini alan Semih Kaya, takım arkadaşlarına büyük bir fark attı. Geçtiğimiz hafta da sizlerin oylarıyla fark yaratan oyuncu seçilen Semih'i yüzde 12'lik bir dilimle Felipe Melo takip etti.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları