Büyük forma savaşı!

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da büyük bir forma rekabeti yaşanıyor.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray'da futbolcular, teknik direktör Fatih Terim'in gözüne girebilmek için büyük çaba harcıyor. Sarı-kırmızılı takımdaki forma savaşı diğer oyuncuların kampa katılmasının ardından iyice kızışacak.

Geçtiğimiz sezon Orduspor'da kiralık olarak forma giyen ve Terim'in isteği üzerine Galatasaray'a geri dönen Emmanuel Culio, savaşçı yapısı ve istekli oyunuyla büyük takdir topladı. Terim'in orta sahanın solu başta olmak üzere göbekte de düşündüğü Arjantinli oyuncu, kısa sürede ilk 11 için savaşacağının sinyallerini verdi.

Culio'nun ardından hırsıyla dikkatleri üzerine çeken bir diğer isim ise Umut Bulut oldu. Johan Elmander ile birlikte forvetin değişmez ikilisi olmak isteyen A Milli futbolcu, attığı gollerle de kendisini gösterdi. Kamp başlamadan önce de özel çalışmalar yapan yeni transfer, hazır olduğunu kanıtladı.

Tıpkı Umut gibi hücum hattının vazgeçilmezleri arasına girmek isteyen bir diğer isim de Necati Ateş'ti... Kısa bir süre önce yeni sözleşme imzalayan Necati, gelecek sezonda da gollerine devam edecek gibi gözüküyor

Genç oyunculardan Emre Çolak formasını kaptırmak istemezken, Sercan Yıldırım da geçen sezonu unutturacağını ispatlarcasına çalışıyor. Berk İsmail Ünsal ve Eray İşcan adaptasyon sorunu yaşamazken bu oyuncular teknik heyetten artı not almayı başardılar.

KAMPTAN EN ÖZEL KARELER BURADA!
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları