Büyük heyecan! Taraftar onu istiyor

Fatih Terim'in gelecek sezon takımda görmek istediği Schalke'nin 19 yaşındaki Alman yıldızı Julian Draxler, sarı-kırmızılı taraftarların da en büyük gözdesi durumunda...

Spor Toto Süper Lig'de lider olan ve bir süre uzak kaldığı UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmasıyla çeyrek finale çıkma başarısı gösteren Galatasaray'da şimdiden gelecek sezonun planları yapılıyor. Fatih Terim'in gelecek sezon takımda görmek istediği Schalke'nin 19 yaşındaki Alman yıldızı Julian Draxler, sarı-kırmızılı taraftarların da en büyük gözdesi durumunda... Galatasaray taraftarının buluşma noktası olan Webaslan.com'da, "Sizce yeni sezonda orta sahaya ismi geçen adaylar arasında hangisi transfer edilmeli?" şeklindeki bir soruyu içeren anket düzenlendi. 92 bini aşkın oyun kullanıldığı oylamada sarı-kırmızılı taraftarların yüzde 57.8'i (53 bin 191) Julian Draxler'in transfer edilmesi gerektiği yönünde oy kullandı.

Yaklaşık 12 milyon euro bonservis bedeli olan Draxler'in ardından en çok oyu alan isim ise Alper Potuk oldu. Bir süredir Galatasaray'ın gündeminde olan Alper Potuk'un transfer edilmesini isteyenlerin oranı yüzde 19.1'de (17 bin 493) olurken, Rubin Kazan forması giyen Gökhan Töre'yi ise isteyenlerin oranı yüzde 10'da (9 bin 294) kaldı.

Sarı-kırmızılı taraftarların transfer tercihleri arasında Gökhan İnler yüzde 9.5 (8 bin 724), Tino Costa yüzde 1.6 (1.509) ve Kerim Frei ise yüzde 1.6 (1.427) oranında oy aldı. Lig TV Yayın Müdürü Şansal Büyüka, kısa bir süre önce kaleme aldığı yazıda Fatih Terim'in Julian Draxler'i transfer edilmesini istediğini dile getirmiş ve bu sözler, Terim tarafından da yalanlanmamıştı.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları