Büyük inatlaşma

Fatih Terim tarafından kulübeye çekilen Baros'un bu transfer döneminde satılmasına mutlak gözüyle bakılmasına rağmen Çek futbolcu bir türlü ikna edilemedi.

Galatasaray'a transfer edildiği 2008 yazında sezonun en flaş transferiydi Milan Baros. Aradan geçen zaman ve sakatlıklar sonrasında bu flaş transfer artık Galatasaray'ın yedek kulübesine bile uzaktan bakıyor.

Sürekli düşen performansı sonrasında Fatih Terim tarafından kulübeye çekilen Baros'un bu transfer döneminde satılmasına mutlak gözüyle bakılıyordu. Ancak beklenen olmadı, Baros kendisine yapılan tekliflere sırt çevirdi ve Galatasaray'da bir yıl için kazandığı 2.7 milyon Euro'yu riske etmedi.

Baros'un menajeri Pavel Paska'nın açıklamaları ise teknik direktör Fatih Terim ve sarı kırmızılı yönetimin tepkisini çekiyor. Paska'nın "Baros'a birçok teklif vardı ancak. Galatasaray bonservis bedeli isteyince transfer gerçekleşmedi" açıklaması ise en sakin yönetici olan 2. başkan Ali Dürüst'ü bile çileden çıkardı. Ali Dürüst, Pavel Paska'nın iddialarını yalanlayıp, "Hayır, Baros için bize hiç bir ciddi teklif gelmedi" diye konuşarak tepkisini dile getirdi.

MENAJERİ NE DEMİŞTİ? "TEKLİFLER..." TIKLAYIN!

MILAN BAROS ŞOKTA! TIKLAYIN...

Bu arada Galatasaray'ın bedelsiz olarak serbest bırakmayı teklif ettiği Baros'un, bonservisiyle birlikte ayrılırken üstüne 2 milyon Euro istemesi Galatasaray ile bağlarını tamamen zedeledi. Bunun üzerine teknik direktör Fatih Terim, Baros'u, milli takımlara giden birçok oyuncusu eksik olmasına karşın, hazırlık maçı olan Genoa karşılaşmasının kadrosuna bile dahil etmedi.

Baros'un bu inadına karşın teknik direktör Terim'in tavrı da, sarı kırmızılı yönetim tarafından doğal olarak destekleniyor ve çok olağanüstü değişmeler olmaz ise Baros sezon sonuda kadar, sarı kırmızılı ekibin kadrosuna giremeyecek.


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları