Carlinhos'ta tek sorun var! O da...

Galatasaray, Fatih Terim'in hayâllerini süsleyen Carlinhos transferinde her gün yeni bir krizle karşılaşıyor. Taffarel, Brezilyalı'yı Türkiye'ye gelmeye ikna etti. Detaylar...

Galatasaray, Fatih Terim'in hayâllerini süsleyen Carlinhos transferinde her gün yeni bir krizle karşılaşıyor. Taffarel, Brezilyalı'yı Türkiye'ye gelmeye ikna etse de şimdi de Sambacı'nın eşi işi yokuşa sürüyor. Genç sol bek  "Fluminense'de mutluyum. Başka takıma gitmeyi düşünmüyorum" dese de Cimbom'un son teklifine "Tamam" cevabı vermişti.

BU gelişmelerle işi resmiyete dökmek için geri sayıma başlayan G.Saray, Brezilya'dan gelen haberlerle yıkıldı. Fluminense'yle el sıkışılmasının ardından valizlerini hazırlamayan Carlinhos'a ailesinden vize çıkmadı. Futbolcunun eşi ve ailesi "Daha önce hiç Brezilya dışına çıkmadık. Bu yüzden ülkemizde kalmak istiyoruz" sözleriyle transferi çıkmaza soktu.

KOZ MELO!


Şimdilerde bu oyuncuyu Türkiye'ye gelmek için ikna etmeye çalışan sarı-kırmızılılar Carlinhos ve ailesini İstanbul'a davet edecek. Brezilyalılar'a şehri gezdirmek isteyen yönetim, Taffarel ve Melo kozunu kullanıp, Carlinhoslar'ın aklını çelmek niyetinde.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları