Ceyhun'dan Melo yorumu

Galatasaray'ın Trabzonspor'dan bonservsi bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Ceyhun Gülselam, Alman Spox sitesine röportaj verdi. İşte Webaslan farkıyla Ceyhun röportajından dikkat çekenler...

Galatasaray'ın Trabzonspor'dan bonservsi bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Ceyhun Gülselam, Alman Spox sitesine röportaj verdi.

Şike skandalı ile liglere bir süre ara verildiğini belirten Ceyhun, Fatih Terim, Felipe Melo, Arda Turan, Miroslav Klose ve Galatasaray'ın yeni sezondaki hedefleri hakkında önemli ifadeler kullanıldı.

FATİH TERİM DEMEK BAŞARI DEMEK

Fatih Terim'in büyük bir teknik direktör olduğunu dile getiren Ceyhun Gülselam, "Şu anda bu seviyede futbol oynamamda Terim'in büyük bir katkısı var. Fatih Terim demek başarı demektir. Galatasaray'a gelmemde de Fatih Terim'in büyük bir katkısı vardı. Yeni sezon öncesi Liverpool ile bir hazırlık maçı yaptık ve oynanan futbol gerçekten umut verdi. Şimdi de Real Madrid ile bir hazırlık maçı yapılacak ve bu maç da takım için önemli bir test olacak" dedi.

G.SARAY, AVRUPA'DA GÜCÜNÜ DAHA ÖNCE KANITLADI

Galatasaray'ın önümüzdeki yıllarda Avrupa'da başarılar elde edeceğine inandığını belirten Ceyhun, "Başkan Ünal Aysal'ın Avrupa'da elde edilecek olan başarılar için önemli projeleri var. Fatih Terim'in de orta vadeli planları arasında Avrupa var. Galatasaray daha önce Avrupa'da başarılı olabileceğini kanıtlamış bir kulüp ve Avrupa'nın dev kulüpleri ile nasıl mücadele ettiğini göstermiştir." ifadelerini kullandı.

ARDA VE ATLETICO! BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇERİSİNDEYİZ

Arda Turan'ın Atletico Madrid'e transferi hakkında da konuşan Ceyhun, "Arda'nın takımdan ayrılmasından dolayı büyük bir üzüntü duyuyoruz. Arda sadece Galatasaray'ın iyi bir oyuncusu değil aynı zaman takım arkadaşları tarafından da çok sevilen bir isimdi. Arda'nın bu tercihini çok iyi anlıyorum ve kendisinin Atletico Madrid'de çok başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

Transfer olduğu Trabzonspor hakkında da önemli ifadeler kullanan genç futbolcu, "Trabzonspor'da gerçekten güzel anlarım oldu ve orada başarılı dönemler geçirdim. Ancak artık Trabzon'dan ayrılma zamanı gelmişti. Her oyuncu gibi ben de bir üst düzey kulübe transfer olmak istiyordum" dedi.

FELIPE MELO İLE İYİ ANLAŞIYORUZ

Felipe Melo'nun transferinin Galatasaray için başarılı bir hamle olduğunu dile getiren Ceyhun, "Melo gerçekten tecrübesi ve kalitesiyle takıma büyük katkı sağlayacak bir isim. Melo ile forma rekabati içerisinde olacağız ancak bundan takım kazançlı çıkacak. Melo ile Almanca'nın yanısıra İngilizce de konuşuyoruz. Takımda Halkan Balta, Ümit Davala, Aykut Erçetin'lede Almanca konuşuyoruz. Ancak diğerleri gelince durmak zorunda kalıyoruz, çünkü bizi anlamıyorlar" ifadeleri kullandı.

Kendisine yöneltilen Miroslav Klose sorusuna da cevap veren Ceyhun, "Klose'yi takımda görmek tabii ki güzel olurdu. Kendisi çok tecrübeli ve kaliteli bir futbolcu. Ancak Galatasaray'ın Klose ile ne derece ilgilendiğini ya da transferin neden başarısız olduğunu bilmiyorum" şeklinde konuştu.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları