Cezaya itiraz edilecek mi?...

Fatih Terim'e verilen 9 maçlık cezanın ardından Galatasaray'ın ne yapacağı futbol kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Mersin İdmanyurdu'na karşı oynadıkları mücadelede hakem Süleyman Abay ile çeşitli kişilerle yaşadığı diyaloglar ve eylemleri nedeniyle PFDK tarafından 9 maçlık cezaya çarptırıldı. Bu cezanın ardından Galatasaray'ın ne gibi bir politika belirleceği, futbol kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Önceki gün gazetelerde çıkan haberlerde Fatih Terim'in, maç sonu yaptığı açıklamalara binaen yönetime de cezanın indirilmesi için Tahkim Kurulu'na 'Başvurmayın' dediği iddiaları yer aldı. Süleyman Abay'ın yanı sıra TFF temsilcisine de hakarette bulunduğu ifade edilen Terim'in, stad çıkışı yaptığı açıklamada yaptığı her şeyin arkasında olduğunu vurgulamıştı.

AYRI MI DÜŞÜNÜYORLAR?

Fatih Terim'in bu isteğine rağmen yönetim tecrübeli teknik adamı, ligin son iki haftasında oynanacak Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında sahada görmeyi istediği belirtildi. Terim'in bu isteğe rağmen cezanın tamamını çekmek için yönetimin bu kararının önüne geçmeye çalıştığı belirtildi.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında oynana ve 1-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona eren Kardemir Karabükspor maçının ardından, Galatasaray Spor Kulübü ikinci başkanı Ali Dürüst, yaptığı açıklamada; "Fatih Hoca'aya verilen ceza ile ilgili açıklama yaptık. Terim'in ne ifade ettiğini bilmiyorum ama hukuksal bütün mecraları kullanacağız, hakkımızı arayacağız, bu çifte standartı ortaya koyacağız. Hukuk kuralları içinde kalmaya özen göstereceğiz" dedi.

FATİH TERİM BÖYLE DEMİŞTİ
VIDEOYU İZLEMEK İÇİN PLAY TUŞUNA BASIN
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları