Chelsea'li beklemede!

Uzun süredir transfer listesinde bulunduğu iddia edilen Yossi Benayoun'un Galatasaray'dan haber beklediği iddia edildi. İşte son gelişmeler ve ayrıntılar...

Galatasaray'ın bir süredir temas halinde olduğu Chelsea’nin İsrailli yıldızı Yossi Benayoun’un sarı kırmızılı kulübe 1 hafta önce olumlu yanıt verdiği, ancak Lukas Podolski’den haber bekleyen Galatasaray İsrailli futbolcuyu beklemeye aldığı ortaya çıktı.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; aldığı teklif sonrasında Chelsea’den ayrılık kararı alan Benayoun’a bu bekleme sürecinde eski kulübü Liverpool da talip oldu. Bu durum karşısında ise bu sefer 31 yaşındaki oyuncu süre istedi. G.Saray’ın 3.5 milyon Euro’ya bitirmeye çok yakın olduğu Benayoun transferinde, İsrailli futbolcu yeni kulübü hakkındaki kararını bugün vererek ya G.Saray, ya da Liverpool diyecek.

BEKLEMEYE ALDILAR

Sarı kırmızılı kulübün ısrarla kadrosuna katmak istediği Podolski transferinde Alman oyuncunun G.Saray’a gelmeyi kabul etmesi ile yaşanan olumlu gelişmeler üzerine sarı kırmızılı yönetim Benayoun’u yedeğe kaydırıp İsrailli futbolcudan beklemesini talip etti. Podolski transferinin gerçekleşmeyince sarı kırmızılılar yeniden Benayoun’a yöneldi. İsrailli futbolcunun olumsuz yanıt vermesi durumunda ise sarı kırmızılı kulübün Olympiakos’ta forma giyen Riera ve Marlos ile temasa geçeceği öğrenildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları