Çilek yuvadan uçuyor!

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın 'çilek' transferi olarak Türk spor basınında manşetleri süsleyen isme talip var.

Rusya Ligi ekiplerinden Rubin Kazan'da transfer harekatı tüm hızıyla devam ediyor. Kısa bir süre önce Malaga'nın yıldız golcüsü Jose Salomon Rondon'u kadrosuna katan Rubin Kazan, bu kez Nene için devreye girdi.

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın 'çilek' transferi olarak Türk spor basınında manşetleri süsleyen Brezilyalı oyuncu, sarı-kırmızılı takıma yeşil ışık yakarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Transferinden vazgeçilen Nene'yi yuvadan koparmak isteyen ciddi bir takım çıktı.

Paris Saint Germain ile ipleri kopma noktasına gelen yetenekli futbolcu için ülkesinden gelen tekliflerin ardından temasa geçen Rubin Kazan'ın bu transfer için 4 milyon euroyu gözden çıkardığı öne sürüldü.

Nene'ye yıllık 3.5 milyon euro ödemeye hazır olan Rubin'in sözleşmesi 2013 yılında sona erecek olan oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı ifade edildi.

Samuel Eto'o transferiyle birlikte adını duyuran Anzhi'nin de Nene için zemin yokladığı iddia edilirken, futbolcunun seçimini ne yönde yaparsa yapsın Paris Saint Germain'in bu transferde zorluk çıkarması beklenmiyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları