Çizme'de Uruguaylı savaşı!

Galatasaray'ın, İtalya'da forma giyen ve Beşiktaş'ın da gündeminde olduğu iddia edilen bir isim için devrede olduğu belirtildi.

Uruguaylı orta saha Walter Gargano'nun Beşiktaş ile adının geçmesinden sonra Galatasaray'ın da bu oyuncu için devreye girmeye hazırlandığı iddia edildi. Inter Milan'da geçirdiği tek sezon sonrası gözden çıkarılan Walter Gargano'nun bir önceki kulübü Napoli'ye dönmesi pek mümkün görünmezken, Uruguaylı oyuncunun yeni adresinin neresi olacağı merakla bekleniyor.

Napoli'den sorun yaşayarak ayrılan Gargano için Inter Milan da, henüz Serie A kulüplerinden herhangi bir teklif almadı. Uruguaylı oyuncunun menajerinin Beşiktaş ile yaptığı görüşme sonrası, Gargano için Galatasaray'ın da devreye girdiği ileri sürüldü.

İtalyan spor gazetecisi Alfredo Pedulla'nın imzasıyla verilen habere göre, geçtiğimiz 2 sezon da kiralık olarak kadrosuna kattığı Felipe Melo'yu transfer edebilmek için Juventus ile orta noktada buluşamayan sarı kırmızılı takım, alternatif olarak Uruguaylı orta saha oyuncusunu gözüne kestirdi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları